Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

10K ligger ca 125m lengre nord

Valgte å gå en ekstra tur for å lete etter 10K på nytt. Fant postflagget på en kolle som etter min vurdering ligger ca 125m lengre nord enn den kollen der det er markert på kartet at posten skal ligge.
Weltzien – kan sende dere postkoden hvis dere ønsker.

Manglende postflagg 10K?

Fin tur i Bømarka i dag, men på kollen der 10K skulle vært var det ikke noe postflagg. Jeg er sikker på at jeg var på riktig sted ettersom det er mange holdepunkter der og så ligger post 35 i Liertrimmen på nabokollen og der var det postflagg.

Dikemark - status 28.april

I går, 28.april, tok jeg Åstjern-runden på Dikemarkkartet. Valgte bort trugene og gikk med høye gummistøvler, noe som fungerte fint. På skogsveien innover var det fortsatt en god del snø, men i går var den hard nok til at det var mulig å gå uten å tråkke gjennom så mye. Lenger opp i marka var det bart mange steder, men selvsagt fortsatt en del snø nede i dalsøkk o.l. og ekstra vått av smeltevann. Bløtt = ekstra mosjon:) Helt enig i at turen har god villmarksfølelse! Nærpostene på Dikemark tok jeg 23.april, da med truger.