Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 6 B

Har igjen et par runder nå før alle postene er i boks. Har ikke klippet post 6 B, men den kan jeg heller ikke finne på noen av kartene mine. Hvor er den?

Ånnerud postene er ute

Postutsetter melder at Ånnerudpostene er klare for besøk. Ånnerudkartet er digitalt og lastes ned gratis. Må du ha papir kan du plukke opp en papirkopi på Føyka

Gammel vannledning ved Fløyta

Hva med turorientering fra Semsvann i helga? Og oppdag den restene av vannledningen som har gått mellom Fløyta og Semsvann.
Ledninger er en 400 mm støpejern anlagt i 1954. Den går fra Sandungen til Semsvann. Ligger langs Hajemveien ved Semsvann og kobler seg til ledningsnettet på Sem. Ledningen er ikke lenger er i bruk. (Gemini, Asker kommune)

http://turorientering.no/asker/turer/2018/vestlia/

ps: Husk å registrere klippene etter turen, på samme sted

Gml vannledning

Noen som vet hva den gamle vannledningen mellom Fløyta og Tveiter ble brukt til, og når?

Skrevet av Jan Lunde

Høstjakta Ånnerudkartet

Kartet kan lastes ned. Husk at postene først kommer 30.9. Gunnar Pedersen har tatt jobben med å samle mye morsom historie rundt postene på denne runden. Klikk på turen og les dette før du går!

Mistet telefon

Har nok mistet telefonen min på post 4B eller på vei videre til 6E i Bømarka i dag, håper noen finner den. Hilsen Elin Flotoft. Kan nåes på mannens telefon 91344353!

Mellom Asdøltjern og Sandungen

Tusen takk til damen som kom ut av skogen på stien nord for 5L. Vi var to damer på Liertrimmen-O-jakt som trengte den stien til våre poster nummer 64, 65 osv. Gode tips fikk vi og stien var helt klart en fordel å gå med solen i ryggen. Siden jeg av og til kombinerer Askeladden- og Liertrimmen-turer så visste jeg jo at det var en perle ved post 10I. Den fossen er vel verdt et besøk! Og der hadde vi vært litt tidligere på turen.

Takk for i år.

Da var vi ferdige med siste posten i dag. Mange fine turer, men et par turer i Bømarka ble litt lange. Dette for å få med flest mulige poster på en runde. Men det går jo an å gå to ganger

Post 36 8K og 10K

Jeg har sendt melding videre til askeladden@Asker-skiklubb.no om Grønlia, og dette skal må være fikset. Takk for tilbakemelding!
Jeg skal snart ut på Bømarka vest, og ser etter kompass :-). Ta kontakt på e-post om du har vært ved posten du mangler kode på.
Ang post 10K så ligger den et stykke sør for Liertrimmens post 34, men nær post 35. Sjekk
http://turorientering.no/lier/turer/2018/brenna/

Gunnar :-)