Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 36 Grønliakartet

Hei, Det er nesten umulig å lese postkoden på post 36, falmet etter mye sol vil jeg tro. Etter å ha gjetta 4 ganger fikk jeg rett.

Jeg tror jeg har rimelig godt syn, så mulig verre for andre.

Hadde jeg husket hvilken kode som ble den riktige kunne jeg selvsagt tatt turen innom og skrevet det tydeligere, men det gjør jeg ikke.

Mistet kompass.

Har i dag hatt nest siste turen i Bømarka. Greide å gå forbi 3 A på hjemtur, men tar den siden. Mistet kompasset mellom stor stein og post 8 K.
Hvis noen finner det, kontakt 47467337. forøvrig var det en slitsom og lang tur.

Post 10K

I dag har jeg lett og lett etter post 10K, men fant bare Liertrimmens post 34. Noen som har et tips å gi?
Hilsen Brita Falch

Grønne turer: Gratis ekstra-turer for nybegynner og rullestol!

Gratis ekstra-tilbud spesiellt beregnet på nybegynnere og rullestolbrukere! Vi har lagt ut 3 ekstra kart, Føyka, Asker Nord og Semsvann. Kartene kan lastes ned fra menyen på venste side. Disse postene gir dessverre ikke poeng i Askeladden (i år), og kan ikke registreres. Men forhåpentligvis innbyr turene til noen fine midtsommers kveldsturer!

God tur!

Kompass funnet ved post 8S

I dag fikk jeg en telefon fra en hyggelig ung mann som hadde funnet kompasset mitt :) Jeg er veldig glad og veldig takknemlig for ærlige og hjelpsomme mennesker. TUSEN TAKK :) !!!

Mistet kompass

Jeg har mistet mitt helt ny kompass i nærheten av post 8S på Tveiterkartet. Usikker på om det var i nærheten av posten eller ute på blåstien. Hvis noen skulle finne det, blir jeg veldig glad :) Ta evt. kontakt med meg på mobil 90793023. Mvh Jorunn

Bømarka/Vestlia

KRISE !!!!
Jeg har mistet mitt Vestliakart, den 25. juli, antagelig i nærheten av 6E på Bømarkakrtet. Jeg hadde funnet de fleste postene på Vestliakartet så kodene sto på kartet. Hvis noen finner det er jeg svært takknemlig hvis du kontakter meg tlf 41760440. Torbjørg Dahle

Utskrift av store kart fra pdf

Store PDF-filer for utskrift i A4 format med bedre målestokk?
For de som har kjøpt digitale kart og ønsker utskrift til A4 format kan det være en fordel å splitte de store kartene som f.ex Bømarka og Vestlia til pdf-filer med flere sider.
Last opp pdf-fila https://www.sejda.com/no/split-pdf-down-the-middle – trykk på split nederst på siden, og etter noen sekunder kan du laste ned en ny fil med 2 sider