Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 36 (og 41)

Har fått melding på at begge disse er borte. Vi skal sjekke ut og erstatte. Send oss en e-post til askeladden@asker-skiklubb.no så sender vi koden

Post 36

Hei! Jeg og min nye unge orienteringsentusiast har tatt poster på Grønlia i dag. Post nr 36 er dessverre forsvunnet. Kan vi få koden til denne posten tilsendt? Mvh Jorunn

Post 10K flyttet

Dårlig kvalitetssikring under utsetting av post 10K. Det kan straffe seg å sette ut for mange poster på en gang. Nå er den flyttet, og befinner seg forhåpentligvis på riktig sted. Takk for tilbakemeldingene fra «detektivene»

post 10K

takk for detektivarbeid om post 10K! Jeg videresender til askeladden@asker-skiklubb.no

Send gjerne en epost samme vei hvis dere har vært på resultløsjakt etter denne posten og vil ha koden, evt en melding vi facebook

Manglende post 10K

Da er 10K oppklart etter flott innsats av Almdahl – utvilsomt vesentlig feilplassert og bør flyttes snarest mulig. Takk for fin sesong med mange utfordrende poster inklusive et fint gjensyn med Bømarka i varmen!

10K ligger ca 125m lengre nord

Valgte å gå en ekstra tur for å lete etter 10K på nytt. Fant postflagget på en kolle som etter min vurdering ligger ca 125m lengre nord enn den kollen der det er markert på kartet at posten skal ligge.
Weltzien – kan sende dere postkoden hvis dere ønsker.

Manglende postflagg 10K

Full støtte til Almdahl. Postflagg 10K glimrer med sitt fravær på angitt plass på kartet. Betydelig leting på nærliggende områder ga heller ikke noe resultat.

Manglende postflagg 10K?

Fin tur i Bømarka i dag, men på kollen der 10K skulle vært var det ikke noe postflagg. Jeg er sikker på at jeg var på riktig sted ettersom det er mange holdepunkter der og så ligger post 35 i Liertrimmen på nabokollen og der var det postflagg.

Bømarka er klar

Postutsetter Jan Erik har et fint innlegg om Bømarka på vår Facebook side Askeladden turorientering. God tur!