Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vardåsen igår kveld

Hei! Vil bare fortelle om et møte med en hyggelig mann i skogen i går i Vardåsen. Jeg var på ukjent sti og møtte en mann som var ute etter samme ærend, fikk både kompasskurs og veiledning til neste post. Det er hyggelig å møte behjelpelige orienteringsglade i skogen! Ellers har jeg mye glede av dette opplegget :)

Hval

De ligger ute et par dager ekstra så 22 bør holde. Dessverre er erfaringen at sommervær og mye folk på Hvalstrand kan bety at poster forsvinner.

Hval

Hei! Er postene på Hval tatt ned? Hvis ikke, hvor lenge blir de værende? Skulle gjerne hatt med et barn dit den 22. mai :)

Kartmappe

Takk til den som fant kartmappen min i dag ca 1 km på veien nedenfor Blåfjellhytta! Jeg fant den lett igjen der den hang godt synlig på en gren!
Edvin bolstad

Dikemark

Jeg har sett at skiposter fra sist vinter ikke er tatt inn, det gjelder posten 19, 20 og 21. Håper de snart blir fjernet. Forøvrig takk for mange fine turer, både i år og mange tidligere år.
Grete Ness