Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

4E

gi oss en epost elle rmobil så sender vi koden

4E

Hei , jeg var på postene på Blåfjell i dag ,av en eller annen grunn glemte jeg å notere koden på denne, er det noen som kan sende den til meg ? på forhånd takk

Skolekonkurranse!

Visste du at det poengene dine i Askeladden kan telle med i skole-, idrettslag og bedriftsstatistikker? Gå inn på “grupper” under poenglister i menyen på venstre side!
Blant skolene ligger nå Vardåsen, Jansløkka og Hvalstad på de tre øverste plassene, men det er veldig jevnt i toppen!
Blant bedriftene er Asker kommune på topp med 58 deltakere. Meld barna dine på for skolen din, og meld deg på for bedriften din – og få med kollegene dine på turorientering!

http://turorientering.no/asker/poenglister/2018/grupper/

Vårposter Tveiter-kartet - på plass i skogen

Da er vårpostene på Tveiter-kartet plassert ut i skogen. Når det gjelder snøforholdene så viser bildene som ligger på Facebooksidene til Askeladden litt om hvordan det er pr. 30/4. Det er fullt mulig å ta postene nå, men du unngår hverken snø eller vann. Det blir nok hyggeligere om 12-14 dager. Det er ikke å anbefale å gå korteste vei mellom 5G og 3C. Det er også mye snø mellom 3C og 2C. God tur

kodenavn

Ang postene og koder, så er hovedregelen at tallet angir poengsum, mens bokstaven er en “id”. Men for vår-postene som f.eks Hvalstrand, angir tallet bare postnummer. Her er hver post verdt 2 poeng.
Vi ønsker å se på dette før neste sesong, er åpen for innspill og ideer!

Dikemark

Tusen takk for god info/rapportering om snøforholdene på Dikemark :)

Dikemark - status 28.april

I går, 28.april, tok jeg Åstjern-runden på Dikemarkkartet. Valgte bort trugene og gikk med høye gummistøvler, noe som fungerte fint. På skogsveien innover var det fortsatt en god del snø, men i går var den hard nok til at det var mulig å gå uten å tråkke gjennom så mye. Lenger opp i marka var det bart mange steder, men selvsagt fortsatt en del snø nede i dalsøkk o.l. og ekstra vått av smeltevann. Bløtt = ekstra mosjon:) Helt enig i at turen har god villmarksfølelse! Nærpostene på Dikemark tok jeg 23.april, da med truger.

Dikemark

Noen som kan gi rapport fra Dikemark fra de siste dagene – er det fortsatt trugeføre??