Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

klippekort

Med snøforholdene som er i marka nå er det nok mange som bare har fått studert kartene i konvolutten til nå.Mye snø og is ved kystpostene 10. april – og blomstene har ikke kommet fram enda. Det kan være lurt å vente, evt bruke piggsko!

Noter gjerne flg om noen av postene på sommerkartene:
- post 3C (Tveiter) står ute fra 6.5 til 7.10
- post 6H (Tveiter) ved Rustan leir skal registreres som post 6N
- Post 3K (Vestlia) er stein (ikke kolle)

Kodekort:
Ved å følge linken nedenfor (kopier inn i et nettleservindu) får du tilgang til et dokument som gir en oversikt over alle postene, det kan skrives ut og brukes for å skrive ned kodene etterhvert. Husk å registrere postene på turorientering.no/asker etter turen

https://drive.google.com/file/d/1clzTQ8×5kiR6O2TXmfE-Of68zp7otkK3/view?usp=sharing

God tur!

Ingen grunn til å vente

På Spira og Grønlia er det flott vår nå.
Ønsker du å oppleve vårens kamp med kong vinter ved kysten, er det bare å komme seg ut. Askeladden opfordrer til å vente, men med så fine poster og vakker vårsol er det bare å ta med brodder og gamasjer (eller gummi støvler) og starte sesongen.
Noen steder er det bart med blåveis, andre steder litt is og snø til midt på leggen. Men fram kommer du.
Ta med mat og drikke og få en flott dag ved kysten.

Ypperlige forhold for piggsko!

Nå er det ypperlige forhold for vinterpostene! Postene henger ut april, er plassert ved skiløyper. Så lenge det er kaldt om natta er det gode forhold for piggsko selv om sola skinner. Ski kan også benyttes, men vær obs på at bekkene er i ferd med å gå opp i de lavere deler av marka. Kartene med vinterpostene er gratis og kan lastes ned her http://turorientering.no/asker/turer/2018 God tur!

Vinterposter

Vi ble i dag ferdige med de siste to vinterpostene (12 og 13).
Det var en fantastisk fin tur til Sandungen, med sol fra skyfri himmel☀️.
Da er vi klare for sommerpostene🏃‍♀️😉.

Nå er konvolutten klar

Nå er Askeladden turorientering på veg til deg ut i butikkene, og til deg som har bestilt gavekort! Grunnet sen vår er ikke postene ute før ca 15. april. Foreløpig kan konvolutten kjøpes på Maxbo i Lensmannslia, G-Sport og Ark Bokhandel i Asker sentrum, Intersport og Norli på Trekanten, Sporten Elektriske og Ark Bokhandel på Holmen, og på Føyka.
Tusen takk til alle som hjelper oss med distribusjonen av Askeladden turorientering i Asker!

Nye Poengkrav Askeladden 2018

Nå er kartene for 2018-konvolutten sendt til trykkeriet! Med 11 kart i konvolutten og et 12’te kart klart til Høstjakta, samt 12 måneders turorientering er vi kanskje Norges største? Vi øker derfor merkekravene, men innfører også en ny aldersklasse for 71+.

Alder Bronse Sølv Gull
0-11 år 100 150 200
12-16 år 200 300 400
17-70 år 300 400 700
71-100 år 200 300 400

Det tøffeste kravet på 700 poeng krever at noen få vinter- eller høstposter må tas i tillegg til alle sommerpostene. Det er enda godt skiføre, og ikke for sent å starte sankingen av årets vinterposter!