Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Preppestatus

Løypa over Hagahogget har vært preppet med jevne mellomrom i vinter. Har selv gått et par nydelige turer over åsen. Sjekk markadatabase for siste nytt om løypene. https://www.skiforeningen.no/marka/kart/?area_id=10

Nedsnødde skispor

Skulle gå til post 11 fra Tveitersetra 13. februar. Skisporet var helt nedsnødd, ville bli for tungt å gå videre. Hva med løypa til post 10? Tilgjengelig? Skulle gjerne visst om forholdene nå er bedre.

Fra Sandungen

Langt der borte, i den andre enden av Sandungen, gjennom et teppe av dis, på den venstre siden av skiløypa, under ei stor gran, der ligger post nr 12!

Nå er det nesten 50 deltakere som har registrert alle årets vinterposter på http://turorientering.no/…/tur…/2018/vinterposter-2017-2018/
Blir vi flere?

2018-sesongen godt i gang

Det er allerede mer enn 100 deltakere som har begynt registreringen av poster for 2018-sesongen på http://turorientering.no/asker/turer/2018/
Det er enda god tid til å plukke poster for full pott i årets sesong, og fantastiske forhold i marka. Husk at du vinterpostene er tegnet på sommerkartene fra 2017, men kan også mottas gratis på epost.
Men planleggingen av sommer-, og høstsesong er i rute, som det nye oversiktskartet viser. Kartet er laget vha grunnlagskart importert fra OpenStreetMap.

Gratis vinterkart!

Last ned Vestlia-kartet 2017 – med ski-o-laddenposter gratis fra http://turorientering.no/asker/
Send en epost til askeladden@asker-skiklubb.no om du trenger resten av kartene. Det er også noen få papirkart tilgjengelig på Føyka.

Nydelige forhold for vinter-tur-o

Nå er det flotte forhold for sanking av turo-poster i Vestmarka. Vinterpostene er markert på 2017-kartene, og ligger ved Myggheim, Sandungen, Vestlia, Gupu, Vardåsen og i Kjekstadmarka. Finn fram skiene nå hvis du vil ha full pott for 2018-sesongen!

Dersom et postflagg er borte ta kontakt på epost askeladden@asker-skiklubb.no eller å send en melding fra https://www.facebook.com/Askeladdenturo så hjelper vi deg med koden.