Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 10K

Post 36 8K og 10K

Jeg har sendt melding videre til askeladden@Asker-skiklubb.no om Grønlia, og dette skal må være fikset. Takk for tilbakemelding!
Jeg skal snart ut på Bømarka vest, og ser etter kompass :-). Ta kontakt på e-post om du har vært ved posten du mangler kode på.
Ang post 10K så ligger den et stykke sør for Liertrimmens post 34, men nær post 35. Sjekk
http://turorientering.no/lier/turer/2018/brenna/

Gunnar :-)

Post 10K

I dag har jeg lett og lett etter post 10K, men fant bare Liertrimmens post 34. Noen som har et tips å gi?
Hilsen Brita Falch

Post 10K flyttet

Dårlig kvalitetssikring under utsetting av post 10K. Det kan straffe seg å sette ut for mange poster på en gang. Nå er den flyttet, og befinner seg forhåpentligvis på riktig sted. Takk for tilbakemeldingene fra «detektivene»

post 10K

takk for detektivarbeid om post 10K! Jeg videresender til askeladden@asker-skiklubb.no

Send gjerne en epost samme vei hvis dere har vært på resultløsjakt etter denne posten og vil ha koden, evt en melding vi facebook

Manglende post 10K

Da er 10K oppklart etter flott innsats av Almdahl – utvilsomt vesentlig feilplassert og bør flyttes snarest mulig. Takk for fin sesong med mange utfordrende poster inklusive et fint gjensyn med Bømarka i varmen!

10K ligger ca 125m lengre nord

Valgte å gå en ekstra tur for å lete etter 10K på nytt. Fant postflagget på en kolle som etter min vurdering ligger ca 125m lengre nord enn den kollen der det er markert på kartet at posten skal ligge.
Weltzien – kan sende dere postkoden hvis dere ønsker.

Manglende postflagg 10K?

Fin tur i Bømarka i dag, men på kollen der 10K skulle vært var det ikke noe postflagg. Jeg er sikker på at jeg var på riktig sted ettersom det er mange holdepunkter der og så ligger post 35 i Liertrimmen på nabokollen og der var det postflagg.