Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for i sommer - velkommen vinter!

Takk til alle Askeladder som har besøk “mine” poster i Kjekstadmarka😊! Det er så flott å følge post-tråkkene som ikke var der da jeg satte ut i vår! 20 poster tatt inn og 7 vinterposter i 2020 sesongen er satt ut. Fang dem gjerne, men kan ikke klippes før 1. Desember. Skogsmaskiner har vært på ferde, men det var nok trestubbe igjen til vinterpost 9L.

Postene på Breimåsan er satt ut

Nå er også postene på Breimåsan klar for besøk! Ved post 5C kan du ta en pause på Bekkestua, få med en dose krigshistorie og nyte utsikten. Mellom 2H og 5C kan stien gjennom Trongkleiv være et godt veivalg.
Matpakken kan også inntas på Breimåsan ved 4M som vi postutsettere gjorde. Håper du koser deg på tur i vakre Kjekstadmarka🙂

Dikemark-postene er satt ut!

Postene på Dikemark-kartet er ute! Her får du sti-nære poster fra Dikemark eller Stinaløkka og følelsen av villmark på 10G. Turen derfra ned til 8M går i flott terreng. Vel nede på posten bør matpakken inntas. Fremdeles en del snø enkelte steder i terrenget så vent gjerne litt med turen(e), da blir strekket mellom 4K og 6M finere. God tur😊