Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

god tur-o-jul og godt nytt tur-o-år 2020

Askeladden ønsker alle venner en riktig god tur-o-jul og et godt nytt tur-o-år!
Og takk for det gamle og takk til alle som deler sine turtips med oss her på bloggen og i andre sosiale media!
Husk at vinterpostene er ute og gjerne tar imot besøk i jula.
psst: Julegave i siste liten? – sjekk ut vårt gavekort, det varer helt fram til påska 2021! https://www.asker-skiklubb.no/event/782

Gavekort 2020-konvolutt

Årets mest miljøvennlige julepresang er et gavekort fra Askeladden turorientering. Hvis du forhåndsbetaler er du sikret en konvolutt fullstapped med 12 kart og 200 inntegnede poster så snart den er klar.
På Føyka har vi lagt ut noen gavekort i 200 gr papir A5 format, evt kan du skrive ut selv.
Les mer om hvordan du kan bestille konvolutt på https://www.asker-skiklubb.no/event/782
Ta kontakt på askeladden@asker-skiklubb.no hvis du lurer på noe.
Ps: det er noen få 2019-konvolutter igjen på Føyka, hvis du planlegger å besøke vinterposter, og ikke har kartene kan du ta med deg en konvolutt

Høstjakta og 2019-sesongen går mot slutten

Husk at det nærmer seg slutten av høstjakta og slutten av 2019-sesongen. Førstkommende søndag, 1. desember, er siste sjanse til å plukke poster ved Semsvann, Hvalstad og i Heggedal.
For 2019-sesongen nærmer vi oss nå 45000 registrerte klipp, og 70 deltakere med full pott. Det er også veldig gøy å se at vi har ca 200 deltakere på hver av de 3 høstjakta-turene! Har du registrert dine klipp?
ps: Bildet er fra Kistefossdammen i Heggedal tidligere i høst, det er nok mer vann der nå?

Marit og Svein på topp-10 av norgesrankingen

Marit Egner og Svein Granerud har siden sommerferien virkelig gått all-in for turorientering. I tillegg til å sanke poster i Askeladden Turorientering har de i år funnet poster over hele Østlandet og Sørlandet, samt noen poster på Vestlandet. I begynnelsen av november nådde de årets mål om topp 10 plassering på norgesrankingen. Hele tur-o-opplegget til Tønsberg og omegn ble gjort unna på en formiddag og kveld. 115 poster, 6 kart, 40 km, på 10 timer…
Men Marit og Svein har i kveld besøkt postene i Heggedal og klatret enda et hakk opp på lista! Kartene for Høstjakta finner du under https://turorientering.no/as…/turpakker/2019/hostjakta-2019/ Har du prøvd deg på Høstjakta?
Postene står ute til 1. desember.

Norgesrankingen finner du på – https://turorientering.no/statistikk/deltakere/2019/ har du registrert klippene dine?

Frost i bakken - og et nydelig dryss av nysnø

Frost i bakken, og et helt ferskt dryss av kald nysnø: Har fått melding om av vinterpostene er satt ut for kartene Tveiter (nord for Semsvann) og Furuåsen-Bergsåsen (Vestlia), i tillegg er Breimåsen og Dikemark klare for besøk (Kjekstadmarka),
Ellers er det fortsatt muligheter for høstjakta med poster ved Semsvann, Hvalstad og Dikemark. Ved vannreservoaret under Skaugumsåsen kan du også møte spelsauen på andre siden av gjerdet.
PS: postene ved Semsvann har snart 200 registrerte brukere. Har du registrert dine klipp i år?

Norgesrekord!

Arild Andenæs har vært funksjonær i Askeladden Turorientering helt siden oppstarten i 1966. Han er altså Norges lengst virkende funksjonær i turorientering.
De siste årene har Arild vært ansvarlig for postene på Vardåsen i Asker, og overlater nå dette ansvaret til svigersønn Aksel Olsen. Men vi regner med å se Arild igjen på pakkedugnaden neste vår.
Takk for innsatsen så langt Arild!

Post 5T og 5S er på plass

Har du mistet koden til en post koden kan du sende askeladden@asker-skiklubb.no eller en melding via faceobook/askeladdenturo
Oppgi postnummeret og kart så sender vi deg koden.