Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Frost i bakken - og et nydelig dryss av nysnø

Frost i bakken, og et helt ferskt dryss av kald nysnø: Har fått melding om av vinterpostene er satt ut for kartene Tveiter (nord for Semsvann) og Furuåsen-Bergsåsen (Vestlia), i tillegg er Breimåsen og Dikemark klare for besøk (Kjekstadmarka),
Ellers er det fortsatt muligheter for høstjakta med poster ved Semsvann, Hvalstad og Dikemark. Ved vannreservoaret under Skaugumsåsen kan du også møte spelsauen på andre siden av gjerdet.
PS: postene ved Semsvann har snart 200 registrerte brukere. Har du registrert dine klipp i år?

Vinteren nærmer seg

Takk for at vinterposter blir lagt ut tidlig. Det er så fint for oss som ikke går på ski lenger. Hadde fredag 1. nov. en flott tur i Kjekstadmarka. Blek morgensol over vinterklar skog. Mere skyet utover dagen, men stille og deilig vær. Noe vått ved myrene nå som telen enda ikke har satt seg.
Torbj.

Norgesrekord!

Arild Andenæs har vært funksjonær i Askeladden Turorientering helt siden oppstarten i 1966. Han er altså Norges lengst virkende funksjonær i turorientering.
De siste årene har Arild vært ansvarlig for postene på Vardåsen i Asker, og overlater nå dette ansvaret til svigersønn Aksel Olsen. Men vi regner med å se Arild igjen på pakkedugnaden neste vår.
Takk for innsatsen så langt Arild!

Post 5T og 5S er på plass

Har du mistet koden til en post koden kan du sende askeladden@asker-skiklubb.no eller en melding via faceobook/askeladdenturo
Oppgi postnummeret og kart så sender vi deg koden.

Takk for i sommer - velkommen vinter!

Takk til alle Askeladder som har besøk “mine” poster i Kjekstadmarka😊! Det er så flott å følge post-tråkkene som ikke var der da jeg satte ut i vår! 20 poster tatt inn og 7 vinterposter i 2020 sesongen er satt ut. Fang dem gjerne, men kan ikke klippes før 1. Desember. Skogsmaskiner har vært på ferde, men det var nok trestubbe igjen til vinterpost 9L.