Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kompass mistet

Vi mistet et kompass i nærheten av post 10 J i dag hvis noen finner et.
Åse Fulke

Sluttinnspurt!

Kun få helger igjen av årets sommersesong. Flotte utsikter på værmeldingene, og mange rapporter om fin sopp, så kom deg ut!.
Høstjakta har i år poster ved Semsvann, Hvalstad og i Heggedal – mer info kommer når postene er satt ut i løpet av neste uke

Ang postene på Spira så ble to av postene flyttet ut mot stien tidligere i år, se eget innlegg. Men post 6S må vi få sjekket opp, takk for tips!

psst: Også i år er Askeladden øverst på Norgesrankingen på https://turorientering.no/ med flest klipp og flest deltakere – har du registrert klippene dine?

Høstposter

Dere setter ikke ut høstpostene før tida? Ivrig etter å komme meg ut ;)

Spira 17.september

Dessverre har noen av postene blitt rotet med. Post 6R og 5Q er flyttet fra opprinnelig postbeskrivelse til synlige punkter langs stien like ved. Postflagget på 6S er fjernet, og henger sammen med 4T. De øvrige postene er fortsatt på plass!

Solbriller

Jeg mistet et par solbriller/sportsbriller i Vestmarka 26.september. Sorte m syns/lesefelt nederst på glassene. Kan det være de som er funnet,

For de yngste: løp-o-lek på onsdager..

På orienteringsløpet forrige helg møtte vi flere familier som prøvde seg på o-løp for første gang.
Lyst til å bli med? Asker Skiklubb Orientering arrangerer løp-o-lek onsdager, last ned programmet fra https://www.asker-skiklubb.no/Orientering.html

Mange o-løpere i Kjekstadmarka denne helga og de har neppe tid til å plukke sopp!

Så du TV-sendingene fra VM i orientering i østfold? Har du lyst å prøve deg på o-løp?
Asker Skiklubb arrangerer orienteringsløp fra Dikemark lørdag og søndag 24-25. august
Asker skiklubb arrangerer Askerløpet (kretsmesterskap lang) fra Dikemark førstkommende lørdag. På søndag arrangeres det kretsmesterskap fra samme sted. Det blir med andre ord mange o-løpere i Kjekstadmarka denne helga, og det det også muligheter for å prøve seg for deg som ikke er medlem av en orienteringsklubb.
Det er både direkteklasser og utviklingsklasser med fri start og forhåndspåmelding/direkte påmelding.
Utviklingsklassene er i henhold til NOF’s prøveordning med nytt klasse- og løypetilbud for barn og ungdom. Det er tillatt med skygging, ledsager og/eller samløping i alle utviklingsklassene
Start fra kl 10.00 på lørdagen, ta gjerne en tur innom arenaen og føl litt på stemningen. Kiosken er åpen hele dagen, og speakertjenesten følger med på løperne i terrenget.
.
sjekk denne linken for mer informasjon:
https://eventor.orientering.no/Events/Show/10550

post 10 D

Nest siste post. og det ble en fin bonus med flotte kantareller like ved posten, En kg ferdig renset.