Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Funnet jakke

Så hyggelig å få tilbakemelding om at dere fant jakken, jeg var veldig spent på det, så takk for tilbakemeldingen☺️God sommer!

Mistet jakke tilrette !

I kveld har vi vært ved post 5 A og hentet en jakke som ble mistet sist fredag. Takk til den som har hengt den opp, og stor takk til Nina S Tufte som varslet om hvor hun hadde sett jakken ! Hilsen Lars og Kari Risan

Himmelblå jakke

Hei, jeg så din himmelblåe jakke hengt over en busk like ved post 5A (akkurat da skogen starta) i går da jeg gikk på Kraftkollen. Jeg hadde akkurat gått tom for batteri på mobilen min, ellers hadde jeg tatt et bilde av den, beklager det. Håper du finner den:)

Mistet jakke.

Har mistet en himmelblå Bergans jakke på tur på kraftkollen. Hvis noen finner den, ring 95937073 Hilsen Kari Risan

God sommer

En riktig god sommer til alle ivrige tur-o-folk. De lange lyse kveldene gir fine muligheter for en tur i skogen. Ingen grunn til å sitte inne og se på TV!
Hvis du allerede har besøkt alle postene og registrert dem på https://turorientering.no/asker/ finnes det også muligheter i nabokommunene. Røyken og Hurum er snart en del av Asker, og kanskje ekstra spennende, men også mange fine turer i Lier og Bærum.
God Tur!
Foto: Eivind Tonna

Tegnforklaring, kodekort og utskriftsformat

repost:
Vi har fått spørsmål om tegnforklaring til kartene våre. Disse følger to forskjellige standarder: Vanlig o-kart og nærmiljøkart – filene nedenfor inneholder fine tegnforklaringer Vi har fått en bønn om å lage nye kodeark slik vi hadde i 2018, dette blir tilgjengelig for nedlasting. Men send en melding med epost-adresse så får du det rett i eposten Vi har fått spørsmål om utskriftsformat for de digitale kartene våre. De aller fleste kartene skrives ut på A4 i (100%), men Vardåsen, Bergsåsen, og Bømarka skal skrives ut i A3 format (100%). For de som ønsker utskrift til A4 format kan det være en fordel å splitte til pdf-filer med flere sider. Last opp på https://www.sejda.com/no/split-pdf-down-the-middle – trykk på split nederst på siden, og etter noen sekunder kan du laste ned en ny fil med 2 sider Tilslutt er det nå poster ute på nesten alle kartene våre, men husk at postene på Hvalstrand kun ligger ute til 26. mai. Ha en riktig god tur-o-helg

Oppdatering: kodekort i %PDF%-format kan hentes fra https://drive.google.com/open?id=1WRTUCFDVHeCcUT-OCyR8CLEmqCxt9sHa

Bømarka er på plass!

Som noen allerede har oppdaget så er postene i Bømarka og ved Kraftkollen på plass. Toril melder i kveld at postene nå er sjekket og dobbeltsjekket, så de skal være på rett plass.
Husk å ta en stopp ved Glasåsen like vest for post 9D – fantastisk utsikt, når det ikke er regn og tåke!

Denne helga har en av våre deltakere Kjersti Urnes, lagt ut et morsomt bilde fra postjakten på Kraftkollen på instagram, med hashtag #turorientering – Ingen tvil om at det finnes mange veier til målet! (Det er Kjersti’s turvenninne Linn som har tatt bildet)

ps: Det er markert et forbudt område i nedre hjørne av kartet, men det er en farbar sti på oversiden av stupet som kan brukes. Den kan være litt vanskelig å se på kartet.

Bømarka

Ser at noen har tatt veldig mange poster. Er postene på Bømarka-kartet lagt ut??

Fra Bergsåsen (Husk båndtvangen)

Jon Arvid har lagt ut dette på facebooksiden vår:

Nå er også trekantpostene på Bergsåsen satt ut.
Tungt og krevende terreng, men 7F, 8G, og 8J er fine utsiktsposter. 8J er på Askers kanskje fineste utsikt. 6K er et nydelig sted ved Sandungen.
8E, 10A og 10D ligger i Hansemarka, som er lite besøkt. Her er det tungt, kronglete og krevende.
Noen av postene ligger i hekkeområder for skogsfugl så dere oppfordres til å vente med postene oppe på åsen til senere i sommer – høst.
Båndtvangen MÅ overholdes.