Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Velkommen til Hvalstrand 1. mai, postene er ute!

Velkommen til familiedag på Hvalstrand onsdag 1. mai fra 10:00 til 14:00
Tur-o-løype, natursti, og andre aktiviteter med premier til de yngre.
Vi fyrer også opp grillene, og serverer gratis pinnebrøddeig til alle som vil steke. Ta gjerne med egen grillmat også
Deltakerkart for tur-o-løypa er inkludert i Askeladden konvolutten, men kan også lastes ned gratis fra https://turorientering.no/asker/turer/2019/finn-frem-dagen-1-mai/ eller kjøpes for 20 kroner
Postene er satt ut, og de henger ute til og med 26. Mai
Finn-Fram-dagen / KomDegUt-dagen er et samarbeid mellom Asker Turlag – DNT Oslo og Omegn og Askeladden Turorientering – på Hvalstrand Bad.

Postene på Breimåsan er satt ut

Nå er også postene på Breimåsan klar for besøk! Ved post 5C kan du ta en pause på Bekkestua, få med en dose krigshistorie og nyte utsikten. Mellom 2H og 5C kan stien gjennom Trongkleiv være et godt veivalg.
Matpakken kan også inntas på Breimåsan ved 4M som vi postutsettere gjorde. Håper du koser deg på tur i vakre Kjekstadmarka🙂

Flott tur i Bertelsmyr

Tok alle 10 postene i nydelig, vått vårvær med sildrende bekker og mye væte. Så deilig å kjenne det etter alle turer i knirketørr skog. Fortsatt en del snø, men ikke vanskelig. Tvert i mot nyter jeg å få gå før alt løvet springer ut. Det er mye enklere og lærerikt å “lese” terrenget uten alt det grønne. Veldig fint at postene settes ut tidlig!

Eva Amble

Dikemark-postene er satt ut!

Postene på Dikemark-kartet er ute! Her får du sti-nære poster fra Dikemark eller Stinaløkka og følelsen av villmark på 10G. Turen derfra ned til 8M går i flott terreng. Vel nede på posten bør matpakken inntas. Fremdeles en del snø enkelte steder i terrenget så vent gjerne litt med turen(e), da blir strekket mellom 4K og 6M finere. God tur😊

"Trekant-postene" i Vardåsen er satt ut

Ettersom det er minst snø søndre og østre del av Vardåsen så er “Trekant-postene”/“Sein-postene” nå satt ut. Bilder fra postutsettingen finner du på Askeladdens Facebook-side.

Hyggelig tur i Spira med besøk.

Hyggelig tur i Spira med en tysk, en dansk og to italienere.
Schöne Tour in Spira mit einer deutschen, einer Dänin und zwei Italienern.
Nice tur i Spira med en tysk, en dansk og to italienere.
Bel tour a Spira con una tedesca, una danese e due italiani.

Innspurt ski-o-ladden

Andre påskedag er siste frist for plukking av vinterpostene i Kjekstadmarka, Vestmarka og ved Vardåsen. Det meldes at det fortsatt er mulig å gå på ski ved Solli, men ved Breimåsan på Blåfjell skriver Vidar at det nå er bløtt i kanten av myra, men restene av skiløypa bærer fortsatt bra.
Vinterpostene har hatt bra med besøk i år, nesten 100 deltakere har nå registrert alle de 32 postene! Men hvis du er lei av snø og is, så har blåveisen tatt over ved Arnestad

psst: Del gjerne turbildene dine på instagram med hashtag #turorientering og #askeladdenturorientering

Foto: Vidar Ekstrøm, og Gunnar Pedersen

Briller funnet

Har du mistet brillene dine mens du gikk etter poster på Spira-kartet? Det henger noen briller på post 5Q på Spira, tok bildet av de: