Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Løkeneshalvøya (Spira)

Store deler av Løkeneshalvøya (Spira-kartet) er vernet som landskapsvernområde og naturreservat. Hovedsaklig for å bevare geologi og biologi i området. Men nå er yngletiden igang og vi vil oppfordre til litt ekstra forsiktighet på Spira. Alle poster på kartet ligger nære ved eller i etablerte stier. Og stiene er også det naturlige veivalget mellom postene. Alternativt kan man jo vente med Spirakartet til litt utpå sommeren. Da er kanskje badetemperaturene mer fristende?

https://lokalhistoriewiki.no/wiki/Spiraodden_naturreservat

O-lukt

Deilig å kjenne lukten av nytrukket kart i dag. Gjensyn med Bergåsen blir spennende. Dette blir gøy.

Arnestad

Da er vi igang igjen. Fin tur på Arnestad i dag. Greie poster og neste ikke noe snø.

Fortsatt flotte turmuligheter i marka

Fortsatt flotte forhold for turorientering i vestmarka! Løypene er fine og harde.
Det er nå over 70 som har registrert alle årets 32 vinterposter, og mange har bare noen få poster igjen. Postene står ute til rett over påske.

I 2019 blir det hele 13 kart i tur-o-konvolutten, med 200 poster! Kartene går i trykken neste uke, og bør være i butikkene fra begynnelsen av April.
Vårkartene er: Spira (Konglungen), Arnestad, og Grønlia (Holmen) fra 14. april, samt Hval (Finn-Fram-dagen) fra 1. mai til 26. mai
Sommerkartene: Vardåsen, Breimåsan (Kjekstadmarka), Dikemark, Tveiter fra 5. mai, Vestlia fra 12. mai, og Bømarka fra 26. mai
Høstjakta: Semsvann, Heggedal og Hvalstad fra 29. sept
Ski-o-ladden fra 1. desember

NB: Vinterpostene 2019 er ute til over påske, kartene kan lastes ned gratis fra turorientering.no/asker/turpakker/2019/

Vinterposter

Vintersjefen vår, Thomas, skriver: Flotte forhold i Kjekstadmarka på lørdag. Hvis du ikke har tatt postene på Blåfjell og Verkensmåsan er det på tide. Med dagens snøfall og en værmelding som sier «påskeføre hele uka» er det duket for flotte vårskiturer.Dette er det fineste terrenget i hele Asker! 😀
PS: Alle vinterpostene blir stående ute til over påske.
PS2: Info om sommerkartene kommer snart, kartene er nå sendt til trykking!

Salgsstart 2019

Kanskje du da kan være så snill å skrive her når kartene har kommet i butikkene? Er så koslig å “gå turene” på kartet på forhånd:) På forhånd takk.