Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 11 - mangler kode

Glemte å notere koden på post 11 i går. Er det noen som kan gi meg den?
Gikk fra Solli til Myggheim og ned til Asdøltjern. Litt overrasket over at preppekartet viste nypreppet løype fra Asdøltjern og over Bømarka tilbake til Solli, mens det kun var et enkelt skispor over vannet. Traff heldigvis en skiløper som fortalte hvor løypa gikk.
Tok turen sammen med min mor på 87 og tenkte dette var en enkel tur, men med luggete ski og mye bøss i løypa, så ble det mange ganger med å ta av og på skiene. Uansett, mye flott å se, men enkel tur var det ikke.

Postjakt Sollia kartet

Hadde en fin tur på postjakt Sollia kartet idag. Fant veldig greit poster 4, 6, 8, 7, 9, 1, 2 og 3, men post 5 fant jeg ikke enda jeg lette veldig der den skulle ha vært og jeg VET jeg var på ritkig sted. Kan bare ikke skjønne hvor den har gjemt seg.

Nå er skiløypa fra Bergsmarka (Solli) til Kraft gjenåpnet

Prøv ei litt annen skiløype enn fra Solli til Mikkelsbonn neste gang du skal på skitur!
Dagens tur gikk fra Asker mot Solli, og videre gjennom kulturlandskapet mot Tranby. Videre over Kraftkollen, forbi Oppsalsetra over Bøåsen tilbake til Solli. Fine løyper hele veien, og ikke så mye folk. Og selvfølgelig plukket vi noen poster #turorientering fra Askeladden Turorientering underveis
Se https://www.skiforeningen.no/marka/omraader/?id=10 for løypestatus
Det er ikke preppet løype til post 10 (enda?) – men jeg så skispor i traseen nordover fra Haukelisetra så det burde være muligheter

Nå blir det skibuss til Solli

https://www.asker.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/friluftsliv/skibussen-til-solli/

Skibussen går fra og med lørdag 19. januar og deretter hver lørdag og søndag til og med søndag 10. mars. Det er 17 plasser på bussen. Vi følger rutetider som tidligere. Skibussen til Solli er gratis!

Skibuss til Solli

Er det noen som vet når den begynner å gå eller vet hvor det er best å se etter informasjon om den?