Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Salgsstart 2019

14 april er åpningsdatoen for nærkartene i sjøkanten. Vi jobber for å ha kartene i butikken en til to uker før det

Post 5

Post 5 henger på plassen sin, den har vært litt nedsnødd men er godt synlig nå. God tur!

Post 5 på Vestlia - Føremelding marka lørdag

Det er kommet flere meldinger om post 5 ved Vestlia, vi sjekker ut til uka.
Selv sjekket jeg skiløypa over Småvannene og Bertelsmyr fra Dikemark i Kjekstadmarka i går. Fine spor, hard føre og klister bedre enn felleski, vi møtte også flere til fots og på sykkel
Totalt ble turen ca 11km, og vi var innom 4 poster

Vinterferie

Turorientering og skitur i Askermarka i vinterferien?
Last ned kart gratis fra https://turorientering.no/asker
Og følg med på skisporet.no og markabasen for siste nytt om skiløypene.

https://skisporet.no/setView/59.826839/10.3310623/12/norges_grunnkart

https://www.skiforeningen.no/marka/omraader/?id=10

Løypa over Asdøltjern

Løypa over Asdøltjern er ikke så godt merket, det er preparert fra/til sørsiden av vannet, men over vannet til leirplassen går det bare et enkelt skispor. Vurder isen utover våren.
Løypa forbi Klunken ned til Asdøltjern var onsdag kveld veldig hard og isete, og selv med stålkanter og fjellski var det best og ta av seg skia.
Ellers er det flotte forhold i marka nå. Runda over Bøåsen, Klunken, Asdølstjern, og Myggheim inkluderte 6 turorienteringsposter på ca 9km

Om manglende postkoder

Ta kontakt på e-post askeladden@asker-skiklubb.no eller send en melding via Facebook siden vår, så får du koden til poster du har besøkt uten å få med deg koden
Håper å få besøkt posten ved Asdøl selv denne uka, takk for info. :-)
Følg oss gjerne på
https://m.facebook.com/Askeladdenturo/

Post 11 - mangler kode

Glemte å notere koden på post 11 i går. Er det noen som kan gi meg den?
Gikk fra Solli til Myggheim og ned til Asdøltjern. Litt overrasket over at preppekartet viste nypreppet løype fra Asdøltjern og over Bømarka tilbake til Solli, mens det kun var et enkelt skispor over vannet. Traff heldigvis en skiløper som fortalte hvor løypa gikk.
Tok turen sammen med min mor på 87 og tenkte dette var en enkel tur, men med luggete ski og mye bøss i løypa, så ble det mange ganger med å ta av og på skiene. Uansett, mye flott å se, men enkel tur var det ikke.

Postjakt Sollia kartet

Hadde en fin tur på postjakt Sollia kartet idag. Fant veldig greit poster 4, 6, 8, 7, 9, 1, 2 og 3, men post 5 fant jeg ikke enda jeg lette veldig der den skulle ha vært og jeg VET jeg var på ritkig sted. Kan bare ikke skjønne hvor den har gjemt seg.