Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – S2

Fortsatt flotte turmuligheter i marka

Fortsatt flotte forhold for turorientering i vestmarka! Løypene er fine og harde.
Det er nå over 70 som har registrert alle årets 32 vinterposter, og mange har bare noen få poster igjen. Postene står ute til rett over påske.

I 2019 blir det hele 13 kart i tur-o-konvolutten, med 200 poster! Kartene går i trykken neste uke, og bør være i butikkene fra begynnelsen av April.
Vårkartene er: Spira (Konglungen), Arnestad, og Grønlia (Holmen) fra 14. april, samt Hval (Finn-Fram-dagen) fra 1. mai til 26. mai
Sommerkartene: Vardåsen, Breimåsan (Kjekstadmarka), Dikemark, Tveiter fra 5. mai, Vestlia fra 12. mai, og Bømarka fra 26. mai
Høstjakta: Semsvann, Heggedal og Hvalstad fra 29. sept
Ski-o-ladden fra 1. desember

NB: Vinterpostene 2019 er ute til over påske, kartene kan lastes ned gratis fra turorientering.no/asker/turpakker/2019/

Løypa over Asdøltjern

Løypa over Asdøltjern er ikke så godt merket, det er preparert fra/til sørsiden av vannet, men over vannet til leirplassen går det bare et enkelt skispor. Vurder isen utover våren.
Løypa forbi Klunken ned til Asdøltjern var onsdag kveld veldig hard og isete, og selv med stålkanter og fjellski var det best og ta av seg skia.
Ellers er det flotte forhold i marka nå. Runda over Bøåsen, Klunken, Asdølstjern, og Myggheim inkluderte 6 turorienteringsposter på ca 9km