Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

God påske til alle Askeladd-deltakere!

Det er mange nye deltakere i Askeladden turorientering i år, velkommen skal dere være. Vi håper at alle deltakere liker turene våre, og fortsetter å bruke oss utover i sesongen.
Følgende kart er pr 8. april klare for besøk: Blåfjell, Dikemark, Vardåsen, Arnestad, Spira, Hval, og Grønlia. 5 tidlig-poster på Tveiter-kartet er også klare. I tillegg er vintersesongen forlenget fram til 17. april, 30 poster fra 2019-kartene står ute til over påske. Vinterkartene lastes ned gratis fra nettsidene våre. Fram til 17. april har vi 115 poster ute i skogen!
Utover våren blir poster satt ut på Tveiter, Vestlia, og i Bømarka. Sistnevnte kart utfordrer til en eller flere langturer helt inn til Asdøljuvet! Vi avslutter 2020-sesongen med høstjakta på 3 kart i mer sentrumsnære strøk av Asker. I år ved Semsvann, Hvalstad og Drengsrud. Og rundt 1. desember åpner vi 2021-sesongen med 30 vinterposter, markert på kartene i årets konvolutt. Følg med på facebook (facebook.com/Askeladdenturo/) eller i turbloggen (turorientering.no/asker/turblogg) for meldinger om poster og kart, og turtips. Legg gjerne inn egne bilder og erfaringer i turbloggen, og på instagram – #askeladdenturorientering.
Registrer deg som bruker på turorientering.no/asker/, da kan du klippe for postene du har vært på. Du kan også lage familiegruppe, eller registrere deg i grupper for idrettslag, skole eller arbeidsplasser. Du finner gruppene under poenglister på siden. Ta kontakt med oss på hvis du lurer på noe, eller ønsker å opprette en ny gruppe for arbeidsplassen eller idrettsklubben din! Hver post har en 3 bokstavers kode, ta bilde av koden, eller skriv den ned til du kommer hjem og kan registrere besøket på nett.
Husk at private hager og dyrket mark er forbudt område. Og husk myndighetenes pålegg om smittevern. Turorientering kan utøves alene, som familieaktivitet eller i grupper på inntil 5 personer med innbyrdes avstand på 2 meter.
Har du ikke sikret deg en tur-o-konvolutt enda? Plantasjen på Drengsrud og Landøya holder åpent hele påska, du kan også bestille konvolutt for henting i Heggedal ved å sende en epost til askeladden@asker-skiklubb.no – betaling skjer ved hjelp av VIPPS

God tur-o-påske!