Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tveiter poster

Har vært en runde i dag og satt ut de østre trekantpostene på Tveiterkartet. Det vil si alle poster øst for veien til Halvorsenhytta/Tveiterseter, UNTATT 10P. Fremdeles en del snø sør for Fløyta. Vi håper å få hele kartet ferdig før neste helg.

Konvolutt hjem i posten?

Det kommer en feilmelding når en bruker bestillingsskjemaet. Send e-post til askeladden@asker-skiklubb.no så sender vi, faktura på 455,- kommer i egen epost

Dikemarkpostene klare

Da har vi satt ut de 10 postene på Dikemark kartet også. Det er fine poster rundt Fuglemyr, men også et par utfordrende villmarksposter vest for Åstjern og Svartputt. Ganske vinterlig i skogen ennå, så turen blir finere om man venter litt på våren. Men det er jo ikke alle som har tid til😉

2020/21 sesongen i salg!

Da inviteres til ny sommersesong! Konvoluttene er nå i butikkene og postene på kartene Grønlia, Arnestad og Spira venter allerede på besøk. Gavekort og andre forhåndsbestillinger sendes i posten i dag. To utsalgssteder er borte fra i fjor; Asker Sykkelsenter på Holmen og Intersport på Trekanten i Asker. En stor takk til øvrige utsalgssteder for at de hjelper oss. Her er de:
Asker sentrum: G-Sport/Intersport, Nordli Bokhandel, Ark Bokhandel og Maxbo.
Holmen: Plantasjen(kun VIPPS) og Ark Bokhandel
Drengsrud: Plantasjen(kun VIPPS)
Engelsrud: Sporten Elektriske(kun kontant eller VIPPS)
Sem: Na-Ku-Hel(kun VIPPS)
Klubblokalene på Føyka har også konvolutter, her er det også VIPPS som gjelder.
Ønsker alle Askeladder mange fine turer i månedene som kommer!