Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Husk at postene på Spira ved Konglungen tas inn etter 15. august.

Husk at postene på Spira ved Konglungen tas inn etter 15. august. Flere av postene ligger innenfor Løkeneshalvøya Naturreservat der det bl.a. er registrert 12 rødlistede sopparter. Som et “føre var” tiltak ble vi derfor enige med Asker kommune og Fylkesmannen i Oslo og Viken om å avslutte årets sommersesong på Spira 15. august

Notatblokk funnet

Til deg som hadde mistet ei notatbok nær 5H på Tveiter-kartet i dag torsdag 30. juli:
Blokka er funnet og lagt i gapahuken ved Flåbekk.
Hilsen Marit Nystuen

DØD SAU

Hei!
Like på andre siden av bekken ved post 8F i Bømarka lå en død sau. Virket som den hadde ligget der en tid. Masse fluer. Så ingen klave eller merke.
Dette var årets siste sommerpost. Flotte turer.

Solbriller funnet.

Hei
På vår tur etter trekant postene i Vestmarka i helgen så fant vi et par solbriller merke norr.
Noen som savner dem?
Ta kontakt.
Inger-Mari Strand, tlf. 92857028

100000 registrerte klipp!

En fantastisk milepæl er nådd for Askeladden turorientering: Torsdag 2. juli, ca kl 21:00, passerte vi 100000 registrerte klipp på turorientering.no/asker

Dette året har vært helt fantastisk for turorientering i hele Norge. Men sesongen er ikke over enda, lykke til med postjakten videre!

Kompass mistet Bømarka

Jeg mistet kompasset mitt post den 12 juni på ettermiddagen, mellom/på postene10L og 6E i Bømarka. Det er postene rett nord for Oppsalsetra. Ikke noe fancy kompass, men med god firkant for forstørrelse som er kjekt for oss godt voksne. Hvis noen skulle ha funnet det blir jeg glad! Funnet og kommet tilrette. Tusen takk!!

Alle sommerposter er ute

Alle sommerpostene er nå satt ut, Askeladden Turorientering byr på flotte tur-o-muligheter i Bømarka, Vestmarka (Vestlia og Tveiter), Kjekstadmarka (Blåfjell og Dikemark), Vardåsen samt langs kysten (Grønnlia, Spira og Arnestad).
Kartene gir deg mulighet til å besøke populære turmål som Asdølsjuvet, Blåfjell og Svartvannsåsen (Asker svar på Besseggen), Gupu og Tveitersetra ved Semsvann, Vardåsen, Kyststien, og Sandungen som kan friste med teltplasser og badevann.
Husk å vise hensyn, også til nyplantet skog i hogstfelt. Og husk å lukke porten etter deg der det går dyr på beite.