Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin høst på gang, fortsatt mulig med kveldstur

Høsten er på gang, og byr på fine turopplevelser! Det er nå bare 6 helger igjen av årets sommerseosong for Askeladden. I Bømarka begynner allerede høstfargene å tre fram i blåbærlyngen, men det er fortsatt godt med bær. Ved Oppsalsetra beiter fortsatt kyrne, men om få år kan hele området være tett granskog?
NB: I turbloggen meldes det om funnet kompass, sitteunderlag, og pin i Bømarka, samt notisbok, sjekk bloggen jevnlig

God tur-o-helg!

PS:
Med den nye turorienteringsappen kan du velge kart/tur og skrive inn bokstavkode for postene etterhvert som du finner dem i terrenget. Appen krever foreløpig at du har dekning, og det kan være litt vanskelig å klippe for to forskjellige arrangører på samme tur (F.ex Askeladden og Liertrimmen i Bømarka). Men appen gir også muligheter for registrering med QR-koder, som vi håper å få til med Høstjakta i år.

Husk at postene på Spira ved Konglungen tas inn etter 15. august.

Husk at postene på Spira ved Konglungen tas inn etter 15. august. Flere av postene ligger innenfor Løkeneshalvøya Naturreservat der det bl.a. er registrert 12 rødlistede sopparter. Som et “føre var” tiltak ble vi derfor enige med Asker kommune og Fylkesmannen i Oslo og Viken om å avslutte årets sommersesong på Spira 15. august

Notatblokk funnet

Til deg som hadde mistet ei notatbok nær 5H på Tveiter-kartet i dag torsdag 30. juli:
Blokka er funnet og lagt i gapahuken ved Flåbekk.
Hilsen Marit Nystuen

DØD SAU

Hei!
Like på andre siden av bekken ved post 8F i Bømarka lå en død sau. Virket som den hadde ligget der en tid. Masse fluer. Så ingen klave eller merke.
Dette var årets siste sommerpost. Flotte turer.

Solbriller funnet.

Hei
På vår tur etter trekant postene i Vestmarka i helgen så fant vi et par solbriller merke norr.
Noen som savner dem?
Ta kontakt.
Inger-Mari Strand, tlf. 92857028

100000 registrerte klipp!

En fantastisk milepæl er nådd for Askeladden turorientering: Torsdag 2. juli, ca kl 21:00, passerte vi 100000 registrerte klipp på turorientering.no/asker

Dette året har vært helt fantastisk for turorientering i hele Norge. Men sesongen er ikke over enda, lykke til med postjakten videre!