Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

8N - mangler postkode

Hei

Jeg var i Vardåsen i dag og siste posten 8N ble tatt midt under en haglskur med torden og lynnedslag. Jeg var sikker på at jeg tok bilde av posten, men det er ikke på kamerarullen. Har nok slurvet.

Har noen postkoden?

Vh Eva Amble

Liertrimmen har poster ved Dikemark

NB: I nærheten av post 2M og 5K ved Dikemark ligger det også poster fra Liertrimmen. Hvis man ikke er oppmerksom er det lett å besøke feil post.
Les mer om Liertrimmen her – https://turorientering.no/lier/turer/2020/rod-tur-ved-dikemark/
ps: Hvis noen savner et kompass i nærheten av 5K er det funnet av en Lier-trimmer…
ps 2: hvis årets utfordring er å ta alle poster i Asker kommune har Liertrimmen også poster på Lahellholmen i Asker

Respekter private hager

Vi har fått en melding fra Hallenskog ved Blåfjell. Tur-o-folk har gått gjennom gjennom hager i området. Det er ikke mange gjerder der, men det er tydelig hvor hagene er. Private hager skal selvfølgelig respekteres, de er (som regel) merket med olivengrønt på kartene. Les mer om kart-tegn på http://www.orientering.no/om-idretten/finne-fram/

orienteringsesongen starter opp!

Orienteringsløperne kan endelig begynne å konkurrere igjen. Torsdag arrangerte orienteringsgruppa sommersesongens første ABC-løp fra parkeringsplassen på Dikemark. En av postene var ved Askeladden post 3H.
Har du lyst å prøve deg? Løypene med vanskelighetsgrad A,B,C og N blir liggende ute til og med 16. mai, og kart kan lastes ned fra https://eventor.orientering.no/Events/Show/12977 (under Dokument til høyre på siden)

God tur-o-helg fra oss i Askeladden!
Foto: Dag Otter Johansen

Skioladden, vinterpostene

195 deltakere har så langt registrert 30 vinterposter i skioladden men mange mangler bare en post!
Thomas har forlengst parkert skiene, men nå starter han på å samle inn årets vinterposter slik at de kan gjøres klare til neste sesong 1. desember.

Finn-Fram-Dagen på Hvalstrand 1. mai

Finn-Fram-Dagen på Hvalstrand 1. mai ble dessverre avlyst i år. Men postene står ute og skogen er nå dekket av et nydelig teppe med hvitveis. Ta med hele familien og opplev våren ved Hvalstrand i helga.
Men husk: Vis hensyn, hold avstand, hold deg frisk!

familiegrupper på turorientering.no

Trykk “Hjem”-knappen oppe til høyre på denne siden, og velg deretter til “Min familie” for å invitere andre familiemedlemmer som allerede har profil på turorientering.no
Ved å legge inn familiemedlemmer her får du muligheten til å registrere klipp på vegne av de. I tillegg kan du her også legge inn profiler for barn og andre i familien som ikke har egen e-postadresse og mobilnummer, slik at de også kan samle poeng og bli med i poengoversikten.
På www.flaggspretten.no finnes fine steg for steg forklaringer for dette med skjermbilder.
Det er dessverre vanskelig for oss i Askeladden å hjelpe med etterregistrering av poster. Jeg kan hjelpe med koder, ta kontakt via meldinger på Facebook, evt på e-post. Det er kanskje mulig at du kan få hjelp via hjelp@turorientering.no – men de har hatt veldig mye å gjøre i det siste grunnet det store trykket som har vært i år…

Familieregistreringer

Takk skal du ha Gunnar,
Men dette gjelder etter at hun er blitt registrert. Jeg ser det nå, men hva skal jeg gjøre for å registrere de 70 klippene som hun allerede har vært med på og som ikke er registrert på henne?