Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vinterposter

Hei,
kan dere vente med å ta ned vinterpostene til 1. mai.
I disse koronatider hadde det vært flott å forsøke å ta med også disse postene før de taes ned.

Resten av Tveiterpostene er ute

De siste postene på Tveiterkartet ble satt ut i dag, så da er alle 20 postene på dette kartet også klare for besøk. På postene 10Q, 6G og 10E får du ordentlig villmarksfølelse. Om du ikke er veldig opptatt av å klatre rett opp blant store, mosegrodde steiner anbefaler vi et nordlig, omgående veivalg opp til 10Q. Fint utsyn mellom 10E og 5H. God tur!

Om Tveiter

Før jeg legger ut; mener du at 10P vest for veien ikke er satt ut, og at 10Q øst for er klar? Eller er det 10Q som ikke er satt ut foreløpig?

Tveiter poster

Har vært en runde i dag og satt ut de østre trekantpostene på Tveiterkartet. Det vil si alle poster øst for veien til Halvorsenhytta/Tveiterseter, UNTATT 10P. Fremdeles en del snø sør for Fløyta. Vi håper å få hele kartet ferdig før neste helg.

Liten rosa jentesekk

Liten rosa jentesekk tilhørende Selma ble observert etterlatt på åpen kolle ca 100m vest for 5L (Blåfjell). Ingen barn eller voksne sett i nærheten.

Registrering av poster med Microsoft EDGE og Explorer - virker ikke

Det siste døgnet har vi blitt kontaktet av flere som ikke får registrert postene sine på sin windows PC
Jeg har akkurat testet selv, og ser at Micreosodft EDGE ( og sannsynligvis også Explorer?) ikke virker for turorientering.no.
Registrering går fint med Chrome – ikke testet med Firefox, og Opera men går sikkert bra der også

God påske til alle Askeladd-deltakere!

Det er mange nye deltakere i Askeladden turorientering i år, velkommen skal dere være. Vi håper at alle deltakere liker turene våre, og fortsetter å bruke oss utover i sesongen.
Følgende kart er pr 8. april klare for besøk: Blåfjell, Dikemark, Vardåsen, Arnestad, Spira, Hval, og Grønlia. 5 tidlig-poster på Tveiter-kartet er også klare. I tillegg er vintersesongen forlenget fram til 17. april, 30 poster fra 2019-kartene står ute til over påske. Vinterkartene lastes ned gratis fra nettsidene våre. Fram til 17. april har vi 115 poster ute i skogen!
Utover våren blir poster satt ut på Tveiter, Vestlia, og i Bømarka. Sistnevnte kart utfordrer til en eller flere langturer helt inn til Asdøljuvet! Vi avslutter 2020-sesongen med høstjakta på 3 kart i mer sentrumsnære strøk av Asker. I år ved Semsvann, Hvalstad og Drengsrud. Og rundt 1. desember åpner vi 2021-sesongen med 30 vinterposter, markert på kartene i årets konvolutt. Følg med på facebook (facebook.com/Askeladdenturo/) eller i turbloggen (turorientering.no/asker/turblogg) for meldinger om poster og kart, og turtips. Legg gjerne inn egne bilder og erfaringer i turbloggen, og på instagram – #askeladdenturorientering.
Registrer deg som bruker på turorientering.no/asker/, da kan du klippe for postene du har vært på. Du kan også lage familiegruppe, eller registrere deg i grupper for idrettslag, skole eller arbeidsplasser. Du finner gruppene under poenglister på siden. Ta kontakt med oss på hvis du lurer på noe, eller ønsker å opprette en ny gruppe for arbeidsplassen eller idrettsklubben din! Hver post har en 3 bokstavers kode, ta bilde av koden, eller skriv den ned til du kommer hjem og kan registrere besøket på nett.
Husk at private hager og dyrket mark er forbudt område. Og husk myndighetenes pålegg om smittevern. Turorientering kan utøves alene, som familieaktivitet eller i grupper på inntil 5 personer med innbyrdes avstand på 2 meter.
Har du ikke sikret deg en tur-o-konvolutt enda? Plantasjen på Drengsrud og Landøya holder åpent hele påska, du kan også bestille konvolutt for henting i Heggedal ved å sende en epost til askeladden@asker-skiklubb.no – betaling skjer ved hjelp av VIPPS

God tur-o-påske!

Grupper på turorientering.no

Visste du at du kan konkurrere sammen med kollegene dine i grupper på turorientering.no ? Både skoler, idrettslag og bedrifter? De siste årene har Hvalstad, Drengsrud og Vardåsen skoler knivet om topp-3 plasseringen blandt skolene, mens Asker kommune har vært mest aktive bedrift.
Logg inn og registrer dine grupper på https://turorientering.no/asker/poenglister/grupper/

Ta kontakt hvis bedriften/skolen/idrettslaget ditt manger!