Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vestlia post 10D tatt av skogsmaskin? Og funnet sauebjelle

Vi har fått en melding via facebook om at en av gutta har vært uheldig og sendt post 10D i skogsmaskinen.
Har du vært ved posten nylig uten å finne den så send oss gjerne en melding på facebook eller via epost askeladden@asker-skiklubb.no så hjelper vi deg med koden. Dersom du har bildet av hvordan det ser ut ved posten, evt om du har vært ved posten i dag, hadde vi blitt kjempeglade for å få vite om hvordan det ser ut der inne.

Vi har også fått melding via facebook fra en deltaker om en sauebjelle funnet ved post 8L på Haveråsen. Vi fikk kontakt med saueeier som var veldig glad for å få melding om dette. Ta gjerne kontakt med oss om sau i marka hvis noe bør viderformidles til de rette vedkommende, så videresender vi..

Post 5B sjekkes ut

Vi fikk rapport fra en deltaker på e-post askeladden@asker-skiklubb.no i går kveld, og håper å få sjekket posten i kveld.
Ta kontakt på e-post hvis du ikke har funnet posten så hjelper vi med koden

Post 7A

Jeg slet selv med post østfra i våres, men fant den til slutt fra stien. Postene i området var sist besøkt på fredag, med unntak av denne som hadde besøk på torsdag. Bruk info om posten for å sjekke https://turorientering.no/asker/poster/2021/112443/

Er tips for å sjekke hvor du er er å bruke mapant.no som viser posisjonen din i et automatisk generert orienteringskart
https://mapant.no/#11/59.8632/10.3817
(Klikk på posisjon i menyen på venstre side, Krever dekning og at posisjonering er aktivert i telefonen)

Hvalstrand-postene tas inn etter 15. juni

Vi minner om at nå nærmer det set slutten for postene på Hvalstrand! Godt over 1000 deltakere har registrert alle de 10 postene, postene står ute til og med 15. juni.

Ellers byr postene på Haveråsen fine utfordringer. Området er lettest tilgjengelig med sykkel fra Solli eller Vestmarksetra.

Haveråsen

Alle de 23 postene på Haveråsen ved Sandungen i Vestmarka er på plass
Toril skriver at det er lite snø, men mye trefall. Hun forsøkte i høst å planlegge poster med fine traseer mellom, nå er det mye dårlig løpbarhet, og noen steder vanskelig fremkommelighet. Vanskeligst rundt postene 6F, 5A og 6B.

Tveiter

Alle postene på Tveiter er nå satt ut. Som Tore skriver har det har vært endel vindfall og toppbrekk i vinter, spesielt i høyden, men det er fullt fremkommelig i skogen. De blåmerkede stiene rundt Rustan er nylig ryddet. Noen av postene kan være litt vanskelige, være nøye med orienteringen og bruk kompass.
Ha en flott pinse-tur-o-helg!