Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

7M på plass

Vinterpost 7M er på plass. Har du vært der og mangler koden, kan du be om den fra askeladden@asker-skiklubb.no eller «send melding» på vår Fb side.

De første vinterpostene er ute

Vinterpostene på Dikemark og Nyborgåsen er satt ut. Fine forhold for de som vil ta dem nå. Husk at klipping ikke kan skje før 2022 sesongen er lagt ut. God tur!

Husk at sommersesongen avsluttes 10. oktober

Husk at sommersesongen avsluttes med høstferien! Etter 10. oktober begynner de postansvarlige å plukke inn postflaggene fra sommerkartene våre!
Det har også i år vært fantastisk god deltakelse i Askeladden Turorientering – og det kan bli over 150 deltakere som tar alle årets poster!
I de mer sentrumsnære strøkene er Høstjakta i god gang. Ved Semsvann, Høn, Bleiker-Båstad blir du tatt med til flere fine steder, med de blåmerkede stiene til DNT Asker Turlag – DNT Oslo og Omegn – høstpostene blir stående ute til 1. desember

Briller funnet på Haveråsen

Vi har fått en melding fra Marianne om et par briller som er funnet på Haveråsen. Det var en av postene vest for veien mellom Sandungen og Øyvann, mulig det var post 10 J. Ta kontakt med Marianne på tlf 90261787 hvis du vil vite mer.

Høstferie!

Høstferie! Vi har satt ut postene for Høstjakta, med turer i det sentrale Askers nærmiljø. I år finner du poster ved Semsvann, Høn, og Bleiker-Båstad. (Høn settes ut lørdag 2. oktober)
Last ned kartet for Semsvann gratis fra https://turorientering.no/asker/turer/2021/semsvannet-rundt/

Husk at sommerpostene i skogen står ute til og med 10. oktober – det er fortsatt muligheter for fine turopplevelser i marka!

Semiaden

Vi minner om Semiaden, årets store familiedag søndag 19. september. Les mer på www.semiaden.no O-gruppa i Asker Skiklubb er på plass med et mini o-løp i Hundremeterskogen. Billetter kjøpes på turorientering.no (arrangør Semiaden)

Vestlia post 10D tatt av skogsmaskin? Og funnet sauebjelle

Vi har fått en melding via facebook om at en av gutta har vært uheldig og sendt post 10D i skogsmaskinen.
Har du vært ved posten nylig uten å finne den så send oss gjerne en melding på facebook eller via epost askeladden@asker-skiklubb.no så hjelper vi deg med koden. Dersom du har bildet av hvordan det ser ut ved posten, evt om du har vært ved posten i dag, hadde vi blitt kjempeglade for å få vite om hvordan det ser ut der inne.

Vi har også fått melding via facebook fra en deltaker om en sauebjelle funnet ved post 8L på Haveråsen. Vi fikk kontakt med saueeier som var veldig glad for å få melding om dette. Ta gjerne kontakt med oss om sau i marka hvis noe bør viderformidles til de rette vedkommende, så videresender vi..