Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vinterpostene er klare i Kjekstadmarka og Vestmarka - kun Vardåsen mangler

Gla-melding fra Thomas: Alle vinterpostene i Vestmarka og Kjekstadmarka er nå satt ut. Postene ved Vardåsen settes ut lørdag 4. desember. Bildet er fra i fjor, men det er gode muligheter for en barfrost-tur langs skiløypene på kartene Haveråsen, Vestlia, Tveiter, Dikemark og Vardåsen. Postene er marker med firkanter på sommerkartene i årets konvolutt, men kan også lastes ned gratis fra https://askeladdenturorientering.no/kart
Husk at
- 30 poster for Høstjakta 2021 fortsatt står ute,
- Registrering av vinterposter kan først skje etter at webportalen turorientering.no er oppgradert i begynnelsen av 2022

Grønn julegave!

Årets miljøvennlige julegave kan ordnes nå!
Bestill neste års kartpakke for Askeladden Turorientering fra https://askeladdenturorientering.no/ og få kartpakken sendt hjem til deg selv eller dine nærmeste.
Her kan du også skrive ut gavekort som kan legges i en konvolutt under treet på julaften.

Fortsatt turorientering i Asker!

Det nærmer seg slutten av 2021-sesongen for Askeladden Turorientering – men det er fortsatt 3 fine turer tilgjengelig i Askers nærområder: Semsvann, Bleiker-Båstad og ved Høn.
På Bleiker går turen forbi Norges lengste rekkehus, “sklia” bygd i 1968. Men turen tar deg også til Bleikerhaugen med 3-4000 år gamle gravrøyser.
https://turorientering.no/asker/turpakker/2021/hostjakta/
Høstjakta avsluttes 5. desember – God tur

Gratis høstjakt ved Semsvann

Det bør bli en fin helg for postjakt i Asker. Har du tatt runden rundt ved Semsvann, Høn og Båstad/Bleiker? Mer enn 300 registrerte deltakere på de tre turene i Høstjakta til nå.
Last ned kart for Semsvann fra https://turorientering.no/asker/turer/2021/semsvannet-rundt/

2022 på gang

Da er alle 2022 postene på Dikemark og Blåfjell planlagt og merket. Vi tror det blir noen fine runder

7M på plass

Vinterpost 7M er på plass. Har du vært der og mangler koden, kan du be om den fra askeladden@asker-skiklubb.no eller «send melding» på vår Fb side.

De første vinterpostene er ute

Vinterpostene på Dikemark og Nyborgåsen er satt ut. Fine forhold for de som vil ta dem nå. Husk at klipping ikke kan skje før 2022 sesongen er lagt ut. God tur!