Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur Orienteringens vugge!

Fin tur på Tveiter 1.Juledag og besøk på selveste Mobråtan, stedet der Turorienteringen så dagens lys i 1966! Fortsatt God Jul til alle Markatravere og Postplukkere!

Post 5 X

Hei!
Jeg tok postene 4X, 7I og 5X i dag, men klarte å slette bildet av 5X før jeg fikk registrert den. Er det mulig å få tilsendt koden?

Vestlia

Et værskifte bort fra det grå gir fine turer for å finne vinterposter. Ved 9I på Vedtliakartet i dag. Vanntett fottøy med brodder anbefales.

E-poster til askeladden@asker-skiklubb.no har feilet!

Oops – teknsiske problemer har medført at e-post sendt til askeladden@asker-skiklubb.no de siste 14 dagene har feilet. Det kan bety at gavekortbestillinger ikke har kommet fram! Ta kontakt med oss på meldinger, eller send gjerne eposten på nytt direkte til gunnarped@gmail.com hvis du ikke har fått svar fra oss om gavekort!
Forøvrig melder Siv Madsen at over tåkehavet i Asker i går var det nydelig sol ved Vestlia. Vi venter på sola, den er der fortsatt!

Skiføre på Sollil

Nå er det skiføre på Solli!
En av våre ivrige deltakere, Siv Madsen, har sendt oss noen bilder fra gårsdagens tur ved Solli i Asker. Utover dagen i dag har jo snøen fortsatt å dale ned så nå burde det være mulig å plukke noen poster med ski på beina.
Husk å vise respekt for skiløypene hvis du går til fots i området.

Fra Dikemark melder Rebecca Edvardsen at det er fint for futtur, litt bløtt i enkelte partier, så husk godt fottøy og gjerne gamasjer

Velkommen til 2021-sesongen!

Velkommen til 2021-sesongen. 30 poster er allerede satt ut i marka. Kartene fulgte med konvolutten i 2020, men kan også lastes ned gratis fra menyen til venstre. Eller klikk på denne linken “Vinterposter:https://turorientering.no/asker/turpakker/2021/”

Årets gavekort for Askeladden turorientering er klare. Det er to muligheter:
1) last ned gavekort selv, og skriv ut, og kjøp konvolutter til mottaker(e) når konvolutten er klar i butikkene i løpet av mars 2021, eller
2) send en epost med info om mottaker(e), betal, og få konvolutten(e) tilsendt i postkassa så snart de er pakket

Sjekk ut i “Turer”-menyen til venstre – eller klikk på linken: Gavekort 2021