Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sykkelhjelm

Sykkelhjelm henger på skiltet «Kullmile» rett øst for Vestlia i retning post 5E/F. Den ser hel og fin ut.

Vestlia post 10D tatt av skogsmaskin? Og funnet sauebjelle

Vi har fått en melding via facebook om at en av gutta har vært uheldig og sendt post 10D i skogsmaskinen.
Har du vært ved posten nylig uten å finne den så send oss gjerne en melding på facebook eller via epost askeladden@asker-skiklubb.no så hjelper vi deg med koden. Dersom du har bildet av hvordan det ser ut ved posten, evt om du har vært ved posten i dag, hadde vi blitt kjempeglade for å få vite om hvordan det ser ut der inne.

Vi har også fått melding via facebook fra en deltaker om en sauebjelle funnet ved post 8L på Haveråsen. Vi fikk kontakt med saueeier som var veldig glad for å få melding om dette. Ta gjerne kontakt med oss om sau i marka hvis noe bør viderformidles til de rette vedkommende, så videresender vi..

Siste poster i Havreåsen I

I går tok vi de siste sju postene vi hadde igjen på vestsiden av Havreåsen. Greie poster ! Vi fant utrolig mye kantareller, 2,4 kg. Har aldri sett så mye kantareller.
I disse coronatider har Askeldden vært veldig god å ha. Det har vært mange timer i skogen !

God fangst i dag

Ni poster på Tveiterkartet var alt jeg manglet hos Askeladden i morges. Jeg kom litt sent av gårde, så jeg rakk bare fire av dem i dag. Men til gjengjeld fant jeg to og en halv liter kantareller! Det var i skogen mellom 10P og 8 O.

2N er borte

Gikk tur i Grønlia en halv time etter Tore i går og kan bekrefte at 2N er ingensted å finne :)

Post 5B sjekkes ut

Vi fikk rapport fra en deltaker på e-post askeladden@asker-skiklubb.no i går kveld, og håper å få sjekket posten i kveld.
Ta kontakt på e-post hvis du ikke har funnet posten så hjelper vi med koden