Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kompass funnet ved post 7A på Tveiterkartet

Kompass funnet ved post 7A på Tveiterkartet Jeg tok det med hjem da jeg tenkte vedkommende som har mistet det ikke har så veldig lyst til å gå tilbake til posten for å hente det. Vedkommende kan sende meg en melding på mobil nr 911 10 104, så kan vi avtale overlevering.

Haveråsen

Alle de 23 postene på Haveråsen ved Sandungen i Vestmarka er på plass
Toril skriver at det er lite snø, men mye trefall. Hun forsøkte i høst å planlegge poster med fine traseer mellom, nå er det mye dårlig løpbarhet, og noen steder vanskelig fremkommelighet. Vanskeligst rundt postene 6F, 5A og 6B.

Tveiter

Alle postene på Tveiter er nå satt ut. Som Tore skriver har det har vært endel vindfall og toppbrekk i vinter, spesielt i høyden, men det er fullt fremkommelig i skogen. De blåmerkede stiene rundt Rustan er nylig ryddet. Noen av postene kan være litt vanskelige, være nøye med orienteringen og bruk kompass.
Ha en flott pinse-tur-o-helg!

Tveiter

Nå er alle postene satt ut. PÅ grunn av vindfall og toppbrekk er det ekstremt utfordrende noen steder på de høyeste partiene. Det gjelde særlig rundt Rustan. I lavere deler på kartet er det OK, men også en del vindfall der også.