Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

På stien opp mot Småvannsbu!

Støtte på en røy, som gjorde sitt beste for å lede meg bort fra reiret, som nok lå i nærheten! Det lyktes den med, og fint å ta litt ekstra hensyn nå i hekketiden☀️

Bekkestua på Nyborgåsen, et krigsminne

Mellom post 3J og 6H i Nyborgåsen ligger Bekkestua, et lite minimuseum, til minne om hendelser mot slutten av andre verdenskrig. Her holdt lederen i Osvald-gruppen, Asbjørn Sunde, til. 25. november ble han og to kolleger overrasket av tyske soldater, og måtte skyte seg ut. Les mer om hendelsen på plakatene i vinduene på hytta. Plakatene er laget av Heggedal og Omegn historielag.

🌷Poster som er lagt ut?

🌿🌷🌿Hei!
Vi lurer på hvilke kart som er åpnet før den datoen som står på kartene i tillegg til Arnestad, Grønlia, Hval og Spira?
Vi koser oss VELDIG med å gå på turene og finne postene!
🌿🌷🌿Hilsen Anita Graff Lonnevig og Per Sandbrekke

Nyborgåsen

I dag har vi satt ut postene i Nyborgåsen. De fire vestligste postene (5C, 10F, 8D og 4M) må pr i dag besøkes med truger, det er mye snø og gjennomslagsføre. Nyt utsikten mot Heggedal og Rødsåsen fra post 2H og 7G. God tur😊

vinterpostene står ute til 11. april

Det har stått litt forskjellige datoer på kart, infoskriv og nettsider – men siste dag for årets vinterposter blir 11. april. Foreløpig er det 239 deltakere som har tatt alle de 30 postene. Dette er fantastiske og veldig inspirerende tall!

Bildet er ikke fra i år – det er fortsatt mye snø i marka. Det er veldig mange som bare mangler noen få poster på full vinterpott, kanskje passerer vi 250 deltakere i år??

Hval er klar for besøk

Vi har fremskyndet utsetting av postene på Hval-kartet. Og også her er det nå 10 poster som er klar for besøk.
Haakon rapporterer om at det fortsatt litt isete, sølete og snø.

4 vårkart med totalt 40 poster er altså klare for påskeuka, i tillegg til 30 vinterposter langs skiløypene i marka