Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Butikkene er stengt, her får du konvolutten

Grunnet situasjonen rundt Covid-19 er butikkene vi vanligvis selger konvolutter fra nå stengt.
Det er for tiden 3 muligheter for å få kjøpt Askeladdens turorientering:

1) Selvbetjent postkasse på Føyka, Kirkeveien 221 i Asker. Betal 400kr på VIPPS #542636. Vær oppmerksom på at Kirkeveien er stengt fra Asker sentrum

2) Flere av butikkene kan hjelpe. F.eks Intersport i Asker sentrum, Sporten Elektriske, Shell i Solbråveien, ESSO i Heggedal, Monter på Bondi, NaKuHel på Sem, samt ARK og Norli. Ta kontakt med betjeningen pr telefon når du er utenfor. Betaling med VIPPS

3) Bestill hjem i postkassa fra vår nye nettside, dette koster 450kr. Sjekk https://askeladdenturorientering.no

4) Bestill digitale kart fra turorientering.no/asker (Menyen på venstre side)

Nydelig skiføre i marka

Nå er det nydelig skiføre i marka, har du fått plukket alle de 30 vinterpostene? Mer enn 200 deltakere har registrert mer enn 20 poster, det ikke for sent å plukke å bli med!
Dagens tur gikk fra Dikemark via Småvannene og Bertelsmyr, og vi sjekket 4 poster langs ruta.
Vinterpostene på fjorårets kart teller for 2021-sesongen. Sjekk https://turorientering.no/asker/turpakker/2021/vinterposter/

Konvoluttene ute i butikken, vårkartene klare

Årets turorienteringskonvolutt er nå i salg i butikkene og den nye websiden vår : askeladdenturorientering.no

Vi har også fått en hyggelig melding fra de postansvarlige på 3 av kartene langs kyststien. Postene er satt ut ved Arnestad, Grønlia og Spira. Men det rapporteres om mye is langs stiene, spesielt på Grønlia og ved Spira, men også ved post 3F på Arnestad. Brodder er anbefalt, eller kanskje enda bedre: vent noen uker til blåveisen titter fram og fuglesangen er i full gang!

Det er fortsatt mye snø i marka, og mulighet for å plukke vinterposter. Postene er marker på fem av kartene fra fjorårets konvolutt (Bømarka, Dikemark, Tveiter, Vardåsen og Vestlia). Kartene er også tilgjengelige for gratis nedlasting: Sjekk ut linken Vinterposter 2021.

Angående forhåndsbestillinger

Vi har fått informasjon om at flere tur-o-arrangører har mistet forhåndsbestillinger av konvolutt fra websidene til turorientering.no. Bestiller har mottatt en automatisk generert e-post, mens arrangøren ikke har mottatt noen informasjon.
Problemet skal være fikset nå, men ta kontakt hvis du har bestilt konvolutt, og ikke mottatt en e-post fra oss med bekreftelse og informasjon om betaling.
Kartene for 2021 er nå sendt til trykking, og vi forventer utsending i neste uke. Det er fortsatt mulig å bestille, men bruk bestillingsskjema på den nye websiden vår

Vinterferie

Det er vinterferie og flotte skiforhold i marka. I Asker er 30 poster plassert ut langs skiløypene. Prøv noen fine skiturer i Bømarka og Vestmarka, Kjekstadmarka eller en liten tur i lysløypa ved Vardåsen. Postene er markert med firkanter på fjorårets sommerkart, last dem ned gratis fra https://turorientering.no/asker/
Kom deg ut i ferien!

Turorientering til fots, sykkel eller ski?

Skiløypene i marka kan være knallharde nå, og mange steder er det gode muligheter for å plukke poster til fots. Dagens lille runde ved Vardåsen avslørte helt ferske ski-, sykkel- og fotspor i løypene!

Lørdag kveld har vi fått melding om flotte skiforhold ved Dikemark med nykjørte løyper tidligere på dagen. Husk at preparerte skispor må respekteres.

Det er nå mer enn 100 deltakere som har plukket mer enn 20 poster i Askeladden Turorientering, og av disse har ca halvparten plukket alle de 30 postene! For dem som vil plukke flere poster kan nevnes Turorientering – Konnerud IL, Turorientering Heming ved Tryvann, Skogtrim og Skijeger’n i Østmarka, og i Drammensmarka har IF Sturla mange poster. Postene fra toppen av Spiralen i Drammen er et flott utgangspunkt for fot- eller sykkeltur, men også mulig å bruke ski i dette området!

8T ved Asdøltjern

Takk for tilbakemelding om post 8T – sjekket i går kveld, posten henger noen meter for langt syd. (altså nærmere Myggheim) Blir fikset i løpet av helga. Takk for tilbakemelding :-)
ps:
Send oss gjerne også en melding direkte på epost eller facebook, da vi ikke får sjekket turbloggen daglig