Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 10D

10D før og etter.

Ser at 10D ble spist av en skogsmaskin. Slik så det i alle fall ut tidligere i sommer. Hadde en fantastisk kveldstur på en av de lyseste sommer kveldene. Nyter virkelig de turene :) Tør ikke tenke på hvordan det ser ut der nå. Er ikke imot skogsdrift da, men litt trist er det når en opplever før og etter.

Vestlia post 10D tatt av skogsmaskin? Og funnet sauebjelle

Vi har fått en melding via facebook om at en av gutta har vært uheldig og sendt post 10D i skogsmaskinen.
Har du vært ved posten nylig uten å finne den så send oss gjerne en melding på facebook eller via epost askeladden@asker-skiklubb.no så hjelper vi deg med koden. Dersom du har bildet av hvordan det ser ut ved posten, evt om du har vært ved posten i dag, hadde vi blitt kjempeglade for å få vite om hvordan det ser ut der inne.

Vi har også fått melding via facebook fra en deltaker om en sauebjelle funnet ved post 8L på Haveråsen. Vi fikk kontakt med saueeier som var veldig glad for å få melding om dette. Ta gjerne kontakt med oss om sau i marka hvis noe bør viderformidles til de rette vedkommende, så videresender vi..