Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Drengsrud

turen stengte 29. nov

Om man kommer med bil eller buss, kan Plantasjen være et fint utgangspunkt på en flott rundtur.

Gjennom skogen passeres Drengsrudvann i lett terreng på grusvei, gjennom Drengs vei og Øvre Drengsrud vei, så over Oppsjømyrene, gjennom Kongsskogen, så videre under Drammensvei, gjennom Brendsrudfeltet, legg gjerne inn en sving til Svartputt, kanskje for en rast? Så går ferden videre langs E18 på sti, så er man plutselig på Øvre Måsan og siste post på Måsankroken, så må man krysse Drammensveien (overgangfelt ved innkjøring til Plantasjen), så er man tilbake på utgangspunktet.

Drengsrud er et område i Asker kommune i Akershus. Området er forholdsvis tett befolket, og har både kontorbygg og villabebyggelse. Drengsrud er blant annet kjent for Øvre og Nedre Drengsrudvann, to små vann hvor det på 1930-tallet ble satt ut et stort antall fiskearter fra Kontinentet og Nord-Amerika. Drengsrud har en av Norges eneste stammer av dvergmalle, en fisk som opprinnelig hører til i Nord-Amerika. Nedre Drengsrudvann ligger i tilknytning til Drengsrud gård. Dessuten byr området på mye fin natur.

kilde: wikipedia

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Drengsrud enda.