Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Askim IF

sesongen er i gang

Velkommen som turorienterer!

Orienteringsgruppa i Askim IF vil også i 2021 ha tilbud om turorientering, og 40 nye poster ligger klare til å finnes. Vi håper det blir mange fine turer i våre nærområder. 

Hindre spredning av corona-viruset

NB! For å unngå smittespredning har Norges Orienteringsforbund bestemt at det ikke skal benyttes stifteklemmer på postene. Registering av klipp foregår ved å skrive inn en kode på tre tegn på denne siden eller på kontrollkortet.

Myndighetenes til enhver tid gjeldende bestemmelser om smittevern må overholdes. Tur-orientering kan utøves alene eller som familieaktivitet

Områder

I 2021 har vi poster på tre kart:

  • Hylliåsen1:10000 utgitt i 2013 med 10 poster, parkering ved Hovin skole.
  • Åsermarka 1:10000 revidert i 2018 med 20 poster, parkering på hovedparkeringen ved Heller.
  • Askim Nord (Prestegårdsskogen): 1:10000 utgitt 2011 med 10 poster, parkering ved kirken eller Askim idrettspark.

Tur-o-konvolutter selges for kr. 150,- på Hestengen sport i Spydeberg og Intersport i Askim. Hos Intersport i Askim er det også mulighet for å kjøpe ekstra kontrollkort for kr. 20,- .

Postene vil henge ute i tidsrommet 1. mai til 30. september.

Merker

Ved å delta i turorientering kan du oppnå medalje; bronse, sølv eller gull avhengig av hvor mange poster du finner: 40% gir bronse, 60% gir sølv og minst 80% av postene gir gull. Over år vil du samle poeng til plakett.

Du kan registrere poster her på turorientering.no eller ved å sende inn kontrollkortet til Øyvind Kolstad, Solbergfossveien 266, 1814 Askim innen 15. oktober.

Kontakt

Desverre kan det oppstå feil ved turorienteringspostene i løpet av sesongen. Feil meldes til:

Åsermarka: Ivar Jørgensen, telefon 916 32 647

Prestegårdsskogen: Anne Berit Gudim, telefon 900 89 369

Mørk: Tore Aaberg, telefon 69 92 23 89

Del bilder fra skogen

Fine opplevelser og bilder fra dine turer i skogen kan du dele med andre på bloggen på denne siden.

Andre tilbud i kommunen

Ønsker du å ta fler tur-o poster så anbefales: Båstad IL (selges på Bunnpris i Båstad) sine mere enn 40 tur-o poster nord i Trøgstad. Trøgstad (selges på Maxbo-Torper på Torget i Skjønhaug ) har satt ut 40 poster. Flaggtreff (selges på G-sport i Askim og Mysen) har som vanlig satt ut 60 poster i år ligger de fleste i Trømborg. Hobø IL (selges på Kiwi Tomter).

Ta vare på naturen - vis hensyn i hogstfelt.

Orienteringsgruppa i Askim IF ønskere dere alle en god postjakt!