Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Askøy Orienteringslag (Askøy O-lag)

sesongen er avsluttet

Vi ønsker velkommen til turorientering med Askøy orienteringslag.

Turorientering på Askøy ble første gang arrangert i 1971. Les mer i vårt jubileumshefte i 2021.

Appen for turorientering finner du i App Store og Google Play. Med denne kan du registrere poster og kjøpe kart. Om du vil registrere på "gamlemåten" så benyttes de tre bokstavene på postene som kode.

På grunn av smittefare ber vi om at råd fra folkehelseinstituttet følges. Hold god avstand til andre på tur!

Postene har en verdi fra 3 til 10 poeng, alt etter hvor krevende de er. Turene er fargekodet etter vanskelighetsgrad.

Det er forskjellig målestokk på kartene, så sjekk dette før du legger ut på tur! Eksempelvis når det står 1:6000 som målestokk betyr det at 1cm på kartet tilsvarer 60m i terrenget (6000cm). Ekvidistansen er antall høydemeter mellom hver høydekurve.

Registrer dine besøk her på http://turorientering.no/askoy eller i appen Turorientering. Dersom du ønsker merke så sender du oss en epost til turo@askoyol.org med navn, alder, adresse. Merkene er gratis for de under 16 år.
 

Postene står ute fra 20.mars. De grønne turene står ute til 1.november og vi har i år en sensommertur som blir tilgjengelig fra 1.august til 1.november (selges kun digitalt). Resten av turene blir tatt inn 31.august.

Øvrig informasjon: