Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bækkelagets SK

Bækkelagets SK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Bækkelagets SK på e-post lene.godager@gmail.com for å opplyse om dette.

SPREK I NÆRMILJØET

I år har vi valgt å fortsette stolpejakten på stolpejakten.no. Last ned appen eller registrer deg på stolpejakten.no for å følge oss videre. 

Bli med på en stolpejakt i nærmiljøet. Hvis man har et mål for turen er det mye enklere å komme seg ut på tur. Stolper med forskjellige koder er spredd rundt omkring i bydel Nordstrand. Ved hjelp av kart, som kan lastes ned gratis her i portalen, kan du forsøke å finne stolpene og samle alle kodene. Disse kan du registrere under poster. For hver kode du registrerer får du ett lodd som er med i trekningen av flotte premier på slutten av året. Desto flere koder registrert desto større sjanse er det for å vinne.

Sprek i Nærmiljøet er en enkel, morsom og spennende aktivitet for både store og små. Kanskje har du en stolpe nesten rett utenfor der du bor. For å være med på Sprek i Nærmiljøet trengs ingen erfaring med kart, så det er bare å starte stolpejakten. Flere av stolpene kan også besøkes med sykkel, barnevogn eller rullestol. Du kan jakte på stolpene i den rekkefølgen du selv ønsker.  

Gi gjerne beskjed til lene.godager@gmail.com dersom stolpene har blitt borte eller ødelagt, eller om du har innspill til hvordan vi kan bli bedre til neste år.