Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Send e-post hvis du ønsker koden

Heisann,

Takk for tilbakemelding og beklager at vi ikke har fått satt ut stolpe nr 14 igjen. Vi har gått tom for stolper, så vi kjøper ikke noen nye nå som det er så kort tid igjen.

Send mail til lene.godager@gmail.com dersom du vil ha koden tilsendt.

Forsvunnede stolper

Takk for info. Det er dessverre mye hærverk på noen av stolpene våre. Vi prøver å få erstattet de så for vi kan, men jeg har dessverre ikke mulighet for å få satt ut igjen stolpe nr 14 og stolpe nr 1 før om en uke. Gir beskjed her når de er på plass igjen. Fint at dere sier i fra.

Når det gjelder stolpejakt på vinteren hadde det helt klart vært mulig, men vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp dette også på vinterstid. Dere får heller glede dere til neste vår.

Stolpe nr. 12

Den er grei. Da skal vi prøve å få satt den ut igjen så fort som mulig. Gir beskjed her på turbloggen og på facebokksiden når den er på plass igjen.

Nå skal stolpene være på plass igjen!

Beklager at jeg ikke har svart før, men jeg var dessverre ikke klar over at det fantes en turblogg her inne før jeg ble informert av en av Sprek i Nærmiljøets brukere. Vi har kun brukt Sprek i Nærmiljøets facebook-side (som det er reklamert for i kartbrosjyren) til informasjon om hvilke poster som er borte og satt ut på nytt. Det har dessverre vært en del hærverk og vi har forsøkt å gjenutsette stolpene så fort vi har hatt mulighet. Nå skal i hvertfall alle stolpene være på plass igjen. De neste 3 ukene vil ikke forsvunnede stolper bli gjenopprettet grunnet ferie. Vi får håpe på mindre hærverk i ferien ;)

Fint at dere gir beskjed om hvilke stolper som mangler.