Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 12 mangler

Hei
Vi menyer at post 12 mangler. Den skal i følge kartet ligge ved den store steinen i stikrysset, men der er det ingen pinne!

Nå skal stolpene være på plass igjen!

Beklager at jeg ikke har svart før, men jeg var dessverre ikke klar over at det fantes en turblogg her inne før jeg ble informert av en av Sprek i Nærmiljøets brukere. Vi har kun brukt Sprek i Nærmiljøets facebook-side (som det er reklamert for i kartbrosjyren) til informasjon om hvilke poster som er borte og satt ut på nytt. Det har dessverre vært en del hærverk og vi har forsøkt å gjenutsette stolpene så fort vi har hatt mulighet. Nå skal i hvertfall alle stolpene være på plass igjen. De neste 3 ukene vil ikke forsvunnede stolper bli gjenopprettet grunnet ferie. Vi får håpe på mindre hærverk i ferien ;)

Fint at dere gir beskjed om hvilke stolper som mangler.

Post 3

Post 3 tror jeg at jeg fant, men stokken er brukket og det står igjen noen centimeter. Ny stokk må på plass.

Post 3 og 17

Vi har ikke klart å finne post 3 og post 17! Noen som vet om de fortsatt er på plass og vi bare ikke ser?

Post 3 og 8

Hei,
Var ute på tur i ettermiddag og fant ikke post 3 eller 8. Er det mitt syn som svikter, eller er flere av samme oppfatning?
Marit