Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vårpostene henger ute en måned lenger

Tur-o-postene for vårperioden blir hengende ute til 1. august. Perioden forlenges for at flere skal få muligheten til å ta dem 🙂
Sommerpostene er også ute nå og finnes i sommerheftet eller som enkeltturer.

God sommer!

Tur-orientering for små og store på Sandbakken søndag 13. juni

Søndag 13. juni har BSK Postplukker´n stand på Sandbakken Sportsstue fra kl 11-14.
Det blir orientering for store og små. Barna kan få prøve seg på en fin, liten runde og alle som vil kan prøve seg på noen turorienteringsposter i området.
Diplom til alle barna. Sandbakken har åpent og serverer gode boller og is og annet godt. Vi selger også Postplukker´ns sommerhefte med 8 kart og 100 poster 🙂
Det er meldt akkurat passe fint turvær🚶🏽‍♂️🚶‍♀️😃😃

BSK - Postplukker´n - nytt Tur-O-hefte og nye turer

8 nye turer med til sammen 100 poster er satt ut og står ute til 15. september. Turene kan bestilles i form av vårt Tur-O-hefte ved å trykke på “bestilling” nede på høyre side på turorientering.no. Heftet koster kr. 450,-. Det er fremdeles poster fra Tur-o-heftets vårutgave ute. De står ute til 1.7. Hvis du ønsker begge heftene, selges begge nå for kr. 550. Send en mail med ønske om dette i så fall.
7 av turene blir klare for registrering innen 2.6. Kun Hvervenbukta som ikke er helt klar ennå, men vil bli det i løpet av kort tid.

Alle turene vil også kunne kjøpes på turorientering.no og lastes ned, både hver for seg og som en pakke.

Nye utsalgssteder for Postplukker´n

Nå kan du kjøpe tur-o-heftet til Postplukker´n også på Nordstrand Kulturarena, Sandbakken Sportsstue og på kafeén Anne på Landet på Hvervenbukta.

100 poster på 6 kart.

Betaling på Vippskonto 16035.

BSK - Postplukker´n

Alle postene i tur-o-heftet unntagen de på Sandbakken står ute nå. Disse blir satt ut denne uken.
Vær obs på at postene 90 og 93 på Krokhol har blitt borte allerede. De vil selvfølgelig bli erstattet. I mellomtiden kan dere sende mail og få tilsendt koden når dere har vært der posten skulle ha vært. Beklager dette!  

Alle turene kan også kjøpes enkeltvis på turorientering.no og når alle er publisert, kan de kjøpes som en pakke.