Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Nye poster og sommerpostene

Sommerpostene blir stående ute til 10. oktober for at flere skal få anledning til å ta dem.

Det vil også bli satt ut nye poster (høstposter) i løpet av september. Mer info kommer når vi vet hvilken dato det blir.

Fortsatt god tur i skogen!

Tur-o-periode 3

Hei!

Tur-o-poster periode 3 kommer i løpet av september. Kommer tilbake med mer info :-) I mellomtiden ligger sommerpostene ute nå frem til 15.9.

Post 163 - Kollåsen

Hei!

Vi har fått melding om at det er satt opp et strømgjerde og at det står okser på innsiden der vi har hengt ut post nr. 163.

Dette må vi bare beklage. Det er ikke å anbefale å sjekke om oksen er som Ferdinand…

Vi sender gjerne postkoden til de som tar postene på Kollåsen. Skal også gi beskjed når vi får flyttet posten. Det kan tenkes den ikke flyttes før til vinteren pga oksene.

Vårpostene henger ute en måned lenger

Tur-o-postene for vårperioden blir hengende ute til 1. august. Perioden forlenges for at flere skal få muligheten til å ta dem 🙂
Sommerpostene er også ute nå og finnes i sommerheftet eller som enkeltturer.

God sommer!

Tur-orientering for små og store på Sandbakken søndag 13. juni

Søndag 13. juni har BSK Postplukker´n stand på Sandbakken Sportsstue fra kl 11-14.
Det blir orientering for store og små. Barna kan få prøve seg på en fin, liten runde og alle som vil kan prøve seg på noen turorienteringsposter i området.
Diplom til alle barna. Sandbakken har åpent og serverer gode boller og is og annet godt. Vi selger også Postplukker´ns sommerhefte med 8 kart og 100 poster 🙂
Det er meldt akkurat passe fint turvær🚶🏽‍♂️🚶‍♀️😃😃

BSK - Postplukker´n - nytt Tur-O-hefte og nye turer

8 nye turer med til sammen 100 poster er satt ut og står ute til 15. september. Turene kan bestilles i form av vårt Tur-O-hefte ved å trykke på “bestilling” nede på høyre side på turorientering.no. Heftet koster kr. 450,-. Det er fremdeles poster fra Tur-o-heftets vårutgave ute. De står ute til 1.7. Hvis du ønsker begge heftene, selges begge nå for kr. 550. Send en mail med ønske om dette i så fall.
7 av turene blir klare for registrering innen 2.6. Kun Hvervenbukta som ikke er helt klar ennå, men vil bli det i løpet av kort tid.

Alle turene vil også kunne kjøpes på turorientering.no og lastes ned, både hver for seg og som en pakke.

Nye utsalgssteder for Postplukker´n

Nå kan du kjøpe tur-o-heftet til Postplukker´n også på Nordstrand Kulturarena, Sandbakken Sportsstue og på kafeén Anne på Landet på Hvervenbukta.

100 poster på 6 kart.

Betaling på Vippskonto 16035.