Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bardu IL

sesongen er avsluttet

O-gruppa i Bardu IL ønsker velkommen til årets turorientering. Vi tilbyr poster på fire ulike områder. Postene henger ute i fra 2.juni til 10. september.

O-gruppa har aktiviteter for o-løpere i alle aldre. Ønsker du å være med oss ta kontakt med Tonje, mob. 48109474 eller bardu.orientering@gmail.com .  Du finner oss også på facebook, Bardu IL orientering.

OPPLEGGET

Postene kan du oppsøke når du vil og i ditt eget tempo. Gå gjerne flere ilag. Vi håper opplegget vil gi deg trim, naturopplevelser og utfordringer gjennom de 10 postene som er hengt ut på hvert kart. Poster som ender på 1-6 på alle kart er plassert på en tydelig ”nybegynnerdetalj” og gir 10 poeng for hver post. De øvrige som ender på 7-0 er mer krevende detaljer lik det som brukes i o-løp. Disse postene gir 15 poeng. Og klarer du disse er du moden for større oppgaver. Totalt 480 poeng

Hver post er merket med et postflagg som er påført en postkode. Denne postkoden fører du på ditt kontrollkort.

Ønsker du å lære litt mer om orientering før du drar på tur? Ta kontakt med oss eller bruk Norsk Orienterings nettkurs: http://nof-orientering.org/