Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bardu IL

Bardu IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Bardu IL på e-post bardu.orientering@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til Turorientering 2020

O-gruppa i Bardu IL ønsker velkommen til årets turorientering. Vi tilbyr poster på fire ulike områder. Postene henger ute i fra 2.juni til 10. september.

O-gruppa har aktiviteter for o-løpere i alle aldre. Ønsker du å være med oss ta kontakt med Tonje, mob. 48109474 eller bardu.orientering@gmail.com .  Du finner oss også på facebook, Bardu IL orientering.

OPPLEGGET

Postene kan du oppsøke når du vil og i ditt eget tempo. Gå gjerne flere ilag. Vi håper opplegget vil gi deg trim, naturopplevelser og utfordringer gjennom de 10 postene som er hengt ut på hvert kart. Nytt i år er at postene er delt opp i turer etter fargekode som indikerer vanskelighetsgraden på poster og terreng. 

Les mer her om fargekoder: http://orientering.no/media/filer_public/19/f8/19f87209-8da6-43deb89d-9029e40cc81f/gradering_turorientering_for_brukere-_mars_2018.pdf 
 
Grønne poster gir 1 poeng, blå poster 5 poeng, røde poster 10 poeng, svarte poster 15 poeng. Totalt 260 poeng Hver post er merket med et postflagg som er påført en postkode. Denne postkoden fører du på ditt kontrollkort. Pga covid-19 er det ikke stifteklemmer i år. 

Ønsker du å lære litt mer om orientering før du drar på tur? Ta kontakt med oss eller bruk Norsk Orienterings nettkurs: http://nof-orientering.org/