Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bergens TF

sesongen er avsluttet

Bergens Turnforening holder til i Turnhallen på Slettebakken i Bergen. Klubben har lange tradisjoner og en stolt historie. Turnerhytten på Ulriken er i dag en egen stiftelse, men ble bygget som en klubbhytte for medlemmene i klubben. Åge Hadler, verdens første verdensmester i orientering i 1966, løp for Bergens Turnforening. I dag har klubben tre aktive idrettsgrupper, turn, friidrett og orientering.

 

Også i 2020 har Bergens Turnforening poster på tre ulike kart i Bergen:

Løvstakken, målestokk 1 : 7 500, med 14 poster

Fjell festning, målestokk 1 :7 500, med 15 poster

Stendskogen (Hordnesskogen), målestokk 1 : 7 500, med 20 poster.

I tillegg har vi lagt ut åtte poster på Barnas turorientering i Stendskogen med kartutsnitt i målestokk 1 : 5 000. Disse postene ligger lett tilgjengelig fra sti og skogsbilvei, og postene er forholdsvis enkle å finne idet de ligger på tydelige terrengdetaljer.

Bergens Turnforenings tur-o konvolutter kan kjøpes hos

Bergen Turlag i Markens Tverrgate

Platou Sport i Sentrum

Platou  Sport på Fjøsanger

Sport Norge i Laguneparken.

Tur-o posene koster kr 200.

Tur-o konvoluttene er i salg fra 26. mars, og postene ligger ute til 19. oktober. De som sender inn kvitteringskort, vil få tilsendt tur-o-merket i gull, sølv eller bronse dersom de har funnet tilstrekkelig antall poster.