Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Foto-orientering og Nærtrim

Da er tiden inne for Foto-orienteringa og Nærtrimmen. Vi har satt ut 12 poster på foto-o og 12 poster på nærtrim. Foto-o går ut på at du kjøper konvolutt for kr. 50,-. I konvolutten er det et ark/kartong med bilder tatt fra postene. På samme kartong er det postbeskrivelse og plass for å skrive inn kode som står på posten og som kan legges inn på turorientering.no. Finn det bildet som er tatt fra posten og noter bokstaven på bildet i postbeskrivelsen. Mulig det blir et ord??
Nærtrimmen går ut på å kjøpe konvolutt for kr. 50,- og finne 12 poster i Botngårdsområdet. Finn posten og noter koden på postbeskrivelsen og på turorientering.no. Begge disse oppleggene er spesielt egnet/beregnet for barn/unge og de som ikke er spesielt interessert i å løpe i skogen, men det kan også være morsomt for alle andre.
Du kan kjøpe konvoluttene hos O.I.Jensen Sport, Ørland Fargehandel eller du kan bestille direkte fra Åge Rødsjø på mail aarodsjo@broadpark.no eller tlf 48161902. Postene vil stå ute til november, og da vil det bli trukket en premie i hver av oppleggene. Lykke til og god tur;o) Du kan se eksempler fra foto-o på turbloggen 27.6. Vet du hvor bildene er tatt? Hvis ikke har du en gylden mulighet til å finne det ut, ihvertfall en av dem!!