Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Julehilsen

Tur-o-sesongen er over, og julestresset har kanskje vært over oss en god stund. Noen har benyttet de fine november og desemberdagene til å sanke de siste postene. Nå må vi ta dem inn for å foreta vedlikehold til neste sesong. Vi har fått inn en del registerkort, men mangler også fra noen. Det er ennå ikke for sent, så send inn kort eller mail til Åge. Utdeling av merker-diplomer mm blir like over nyttår. Med dette vil vi i O-gruppa ønske alle en Fredfull Julehøytid

Gjenglemte BRILLER

Hei Har du rotet bort/glemt igjen brillene dine?? Ole Lysø fant et par briller på post 42 Vardeheia fredag. Han har tatt dem med og de blir levert inn på lensmannskontoret på Brekstad etter helga, hvis du ikke trenger dem før og tar direkte kontakt med Ole.

Forlenget frist på tur-o

Har fått flere henvendelser om postene kan stå ute ei kort tid til. Vi er rause og lar dem stå ute ihvertfall over kommende helg. Greit om dere sender SMS til Åge 48161902 om hvilke poster og evt når dere er ferdige ;o)

Foto-orientering og Nærtrim - Mangel på poster

Har igjen vært en tur innom en del av postene på foto-o og nærtrimmen. En del poster har dessverre kommet bort, men det er vel noe vi må regne med når de står såpass sentralt. I og med at det er bare få dager igjen av sesongen, har jeg satt ut nye poster på et par av de som manglet. Hvis noen ikke finner postflagget med kode, ta kontakt så fikser vi kode.

Post 12 fotoorienteringa

Ny post 12 er nå på plass igjen. STår på utsatt sted. De som har vært der og ikke funnet koden kan ta kontakt så skal de få koden. Lykke til videre.

Bålpost Gapahuken Gjølga

Søndag 19.9. var det siste sosiale tur-o-mål for sesongen med bålpost på Gapahuken Gjølga. Til tross for mye vått fra oven, møtte mange opp for å få med poengene fra posten. Tilsammen var det 17 innom, om ikke alle var tur-o-ere, og mange etterhvert kjente fjes dukket opp. Artig å se dere og høre hvordan dere koser dere med jakten på postene. Legger inn noen bilder fra dagens besøk.

Foto-orientering og Nærtrim

Da er tiden inne for Foto-orienteringa og Nærtrimmen. Vi har satt ut 12 poster på foto-o og 12 poster på nærtrim. Foto-o går ut på at du kjøper konvolutt for kr. 50,-. I konvolutten er det et ark/kartong med bilder tatt fra postene. På samme kartong er det postbeskrivelse og plass for å skrive inn kode som står på posten og som kan legges inn på turorientering.no. Finn det bildet som er tatt fra posten og noter bokstaven på bildet i postbeskrivelsen. Mulig det blir et ord??
Nærtrimmen går ut på å kjøpe konvolutt for kr. 50,- og finne 12 poster i Botngårdsområdet. Finn posten og noter koden på postbeskrivelsen og på turorientering.no. Begge disse oppleggene er spesielt egnet/beregnet for barn/unge og de som ikke er spesielt interessert i å løpe i skogen, men det kan også være morsomt for alle andre.
Du kan kjøpe konvoluttene hos O.I.Jensen Sport, Ørland Fargehandel eller du kan bestille direkte fra Åge Rødsjø på mail aarodsjo@broadpark.no eller tlf 48161902. Postene vil stå ute til november, og da vil det bli trukket en premie i hver av oppleggene. Lykke til og god tur;o) Du kan se eksempler fra foto-o på turbloggen 27.6. Vet du hvor bildene er tatt? Hvis ikke har du en gylden mulighet til å finne det ut, ihvertfall en av dem!!

Bilder til turbloggen

Vi ønsker oss flere bilder til turbloggen. Legg inn bilder fra dine turer. Bildene må redigeres ned til ca. 200-400 kb for å få lagt dem inn. Det er mange måter og programmer for å redigere bilder. Jeg har laget ei oppskrift i Paint idet de fleste har Paint.:Høyreklikk på ditt bilde->Åpne i-> velg Paint->trykk bilde i menyen-> Strekk/forskyv->skriv 50 % både vannrett og loddrett->OK Velg fil og lagre som f.eks samme navn men tilføy 50 %.Du har nå et bilde du kan legge inn i turbloggen. Bla gjennom og finn bildet Skriv inn en tekst til bildet. Det er fullt mulig å redigere etterpå om du ikke blir helt fornøyd. Legger med et par eksempler fra fotoorientringa som kommer til høsten. Lykke til :o)

Opprette gruppe/legge seg inn under gruppe

Det har vært noen forespørsler om å opprette lag/bedrift/gruppe. Oppskrift:
Når du er innlogget; Min bruker(øverst)->deltagelser ->meld deg på gruppe->velg berift eller idr.lag -> lagre endring. Ellers kan dette gjøres ved første gangs registrering. Finner du ikke din gruppe-idr.lag eller bedrift, send e-post til aarodsjo@broadpark.no med forslag om hvilken gruppe som skal opprettes så ordner det seg. Moro å få med flest mulig grupper/lag/bedrifter så vi kan utfordre hverandre og skape mer aktivitet og moro. Lykke til :o)

Kveldspost K 2 på Tjønnstua 17. juni

Husk kveldsposten på Tjønnstua torsdag 17.6. Samme sted som sist, men med ny kode og nye 5 poeng.
Muligheter for å besøke posten fra ca. kl. 12,for de som er opptatt på kvelden. Blir dessverre ikke samme opplegg som sist, men håper flest mulig kan treffes likevel. God tur!!