Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 35

Så ble post 35 endelig besøkt.Igjen. Nå var posten der den skulle være!Flott! Fin tur. Kombinerte med multe-leiting. Lite av sorten. Lite åte også.Det er vel over det verste for i år. Ser fram til nye poster neste år?

Bilder til turbloggen

Vi ønsker oss flere bilder til turbloggen. Legg inn bilder fra dine turer. Bildene må redigeres ned til ca. 200-400 kb for å få lagt dem inn. Det er mange måter og programmer for å redigere bilder. Jeg har laget ei oppskrift i Paint idet de fleste har Paint.:Høyreklikk på ditt bilde->Åpne i-> velg Paint->trykk bilde i menyen-> Strekk/forskyv->skriv 50 % både vannrett og loddrett->OK Velg fil og lagre som f.eks samme navn men tilføy 50 %.Du har nå et bilde du kan legge inn i turbloggen. Bla gjennom og finn bildet Skriv inn en tekst til bildet. Det er fullt mulig å redigere etterpå om du ikke blir helt fornøyd. Legger med et par eksempler fra fotoorientringa som kommer til høsten. Lykke til :o)

Opprette gruppe/legge seg inn under gruppe

Det har vært noen forespørsler om å opprette lag/bedrift/gruppe. Oppskrift:
Når du er innlogget; Min bruker(øverst)->deltagelser ->meld deg på gruppe->velg berift eller idr.lag -> lagre endring. Ellers kan dette gjøres ved første gangs registrering. Finner du ikke din gruppe-idr.lag eller bedrift, send e-post til aarodsjo@broadpark.no med forslag om hvilken gruppe som skal opprettes så ordner det seg. Moro å få med flest mulig grupper/lag/bedrifter så vi kan utfordre hverandre og skape mer aktivitet og moro. Lykke til :o)

Vardeheia

Lørdag var det så dårlig vær at det eneste ein kunne finne på var å gå tur i skogen. Fikk med oss mange poster på ei god kveldsstund. Det er endel ælg-spor å se. Fant også ei brunst-grop(!)etter ælg (tidlig, kanskje?). Det luktet ælg i hele området rundt post nr.41. Den hadde feid horna på noen furuer som sto like ved.

Kveldspost K 2 på Tjønnstua 17. juni

Husk kveldsposten på Tjønnstua torsdag 17.6. Samme sted som sist, men med ny kode og nye 5 poeng.
Muligheter for å besøke posten fra ca. kl. 12,for de som er opptatt på kvelden. Blir dessverre ikke samme opplegg som sist, men håper flest mulig kan treffes likevel. God tur!!

Post 35 Vardeheia

Helt riktig observert Svein-Erik. Har vært og sjekket post 35 i dag, og beklageligvis har den havnet på en stein utenfor kartet. Bra du varslet fra!! Har flyttet den nå til forhåpentligvis riktig stein;o) Til alle ber jeg om at dere varsler fra hvis dere ikke finner poster. Det hender seg også at de blir borte i løpet av sesongen.

Vardeheia- Litj-Gjølga

Nok en fin tur uten "åte", men med kona! Tok 6 poster + 1(?!)på ei kveldsstund. Må nok meddele at vi/jeg ikke fant post nr.35, men fant steinen den skulle stå ved siden av. Har noen sett posten? Leita i 20 minutter før vi/jeg gikk videre.
Observasjoner: Ferske elg-spor her også.
(1.t 49 min, 5,5km, 284 høydemeter)ref. ny Garmin GPS-klokke!

Kveldspost K Tjønnstua

Til tross for litt gråvær var ihvertfall 17 personer innom kveldsposten. Trivelig å møtes ute i marka. Legger ved noen stemningsbilder fra kvelden. Minner samtidig om at neste kveldspost blir 17. juni, på samme sted, men med ny kode og nye poeng.