Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kveldstur med kveldspost påTjønnstua

Ja så ble det en fin tur i kveld å gitt! Trivelig å treffe flere turgjengere på kveldsposten. Appelsin og sjokoladekake smakte godt!Det var så fint å gå at vi tok "ukas løype" med det samme. Blir vel Vardeheia neste uke.

Solem

Fikk en fin tur på sørsida av veien. Så elgku med tvillinger ved post 9. Kalvene var bitte-små! Gikk en liten omvei for ikke å forstyrre dem for mye.Ellers sleit jeg med å finne post 10. Kom fra sør og gikk ikke langt nok ned. Ellers gikk det greit. Litt fuktig i terrenget men greit å gå. Fin tur. Nå blir det badstue og kanskje ein forfriskning...?

Kveldspost på Tjønnstua 26. mai 2010 kl 1700-2400

Da nærmer det seg den første Kveldspostdagen. For å få poeng på denne posten må du møte opp denne dagen. O-gruppa vil også legge sin trening til Tjønnstua denne kvelden(ca.kl. 18-20)og det blir anledning til instruksjon/oppfrisking/videreføring av o-kunnskapen. Vi legger ut ei løype du kan ta hvis du ønsker, og det blir noe å bite i. Vel møtt alle sammen til et sosialt treff :o)

Blankheia

Fant alle postene på Blankheia på 2 turer 14 og 15 mai. Laugen ble besøkt den 16. Topptur til Kopparen 17. mai! Det er nydelig å gå i terrenget på denne årstiden. Ikke ei flue å se! Anbefales.

Nye poster satt ut Vardeheia

Pr. 4/5-10 er følgende poster satt ut Vardeheia.
31-34-35-36-37-38-39-40-44. En del poster har vanlig tøyskjerm, mens en del har metallskjerm. Felles for alle er at postnr. og kode(3 tall eller bokstaver) står på en plastlapp. Evt. gamle utydelige koder skrevet på skjermene skal ikke brukes i år.

Tilgjengelige poster

Pr 2.5 er alle postene ute på Blankheia og Tjønnstua/Solem.
Post 9 er under skrent i stedet for stein.
I tillegg er post 31-34 og 35 ute på Vardeheia.
Det er mye snø, opptil 50-60 cm, ennå på Vardeheia så her lønner det seg å vente for å oppleve fine turer.

Åge