Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur-o sesongen 2011 slutt

Sesongen er nå slutt, og vi er i ferd med å samle inn postene for vedlikehold. Da er det bare og fylle ut kortene og sende inn for registrering og premiering. Er det noen som har vært på poster hvor koder eller postflagg har manglet, send en melding til ansvarlig så ser vi hva vi kommer frem til. Det er særlig foto-o det har vært vanskelig å holde kodene i orden da det har vært en del skadeverk på dem. Skriv gjerne på kortet eller i bloggen din mening om opplegget, både ris og ros. Kanskje blir vi bedre neste år! Takk for i år :o)

Fra bålpost i september

Søndag 18.9. var det klart for siste sosiale treff i Bjugn IL tur-o regi 2011. Bålpost ved Kammatjønna, med bålkaffe, grilling av pølser og annet godt på menyen. Mange fant veien til posten, og vi alle koste oss i høstsola. Skikkelig morsomt å se og snakke med de "navnene" vi ellers bare ser sanker bare flere og flere poeng på oversikten.

Foto-orientering høsten 2011

Velkommen til sesong 2 i foto-orientering. Nå er alle postene satt ut, og skal være på plass. Vi lar vår-postene stå ute også i høstsesongen, da det var få som var på dem. Nye muligheter for den som ikke rakk det. Vi er litt plaget med at noen poster blir revet ned, men meld fra så setter vi opp nye. Vi håper også på samarbeid med skolen, og husk du får bronsjemerke hvis du er på nok poster. God tur;o)

Stemning fra kveldsposten ved Tjønnstua

Det var god stemning da flere av de vante tur-o-erne møttes på kveldsposten sør for Tjønnstua 1. juni.Noe tungt å komme seg opp, men både voksne og noen unge fant frem til posten. Minst 18 personer var innom i løpet av kvelden og sanket de 9 poengene posten gav.
Det vanket kaffe, te,saft, sjokoladekake og frukt.

Kveldspost K 1 1. juni

Velkommen til kveldspost K 1 1. juni kl. 1500-2200. Posten blir stående ute bare denne kvelden. O-gruppa legger treninga til Tjønnstuområdet denne kvelden slik at vi kan ha muligheter til å treffes, enten for å finne kveldsposten eller å bli med på ei treningsøkt eller begge deler. Vi har trening mellom kl. 1800 og 1930. Vi tar med litt sjokoladekake, kaffe og frukt. Vel møtt!!

Info om Foto-orienteringa

Det står litt om Foto-orienteringa i info om klubben på startsida. Du ser det bare før du logger inn. Men til info på bloggen kan nevnes: Foto-o er i egen konvolutt som kjøpes på de samme steder som den vanlige tur-o-en. Den koster kr. 50,-. Består av 23 poster. 3 poster er felles med tur-o-en, mens 10 poster er satt ut fra 1.5. til 20.8, og 10 poster er satt ut fra 20.8-ca. medio nov. I konvolutten er det kart over Botngård sentrum og 2 bildeark(1 vår+1 høst) med plass for å skrive postkode + en bokstav. Foto-o er spesielt beregnet for å gi et tilbud til barn og folk som synes tur-o-en blir litt for krevende. Men når det er sagt er det bare flott om alle tar de postene også. Spesielt moro blir det hvis du får med deg barn eller barnebarn på turen. Klikk på bildet og du får mer info. Lykke til!!

Velkommen til ny tur-o sesong

Da er tur-o sesongen 2011 i gang. Da det ble ekstra fint vær i månedsskiftet, har vi fått satt ut alle postene på samtlige kart allerede. Da er det bare og boltre seg i postjakt på alle områder. Få gjerne med dere andre kjente på tur eller til å ta turen selv, og anbefal barna gjerne å prøve foto-orienteringa som har forskjellige opplegg vår og høst. God tur og lykke til :o)