Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kveldspost K 1 1. juni

Velkommen til kveldspost K 1 1. juni kl. 1500-2200. Posten blir stående ute bare denne kvelden. O-gruppa legger treninga til Tjønnstuområdet denne kvelden slik at vi kan ha muligheter til å treffes, enten for å finne kveldsposten eller å bli med på ei treningsøkt eller begge deler. Vi har trening mellom kl. 1800 og 1930. Vi tar med litt sjokoladekake, kaffe og frukt. Vel møtt!!

Info om Foto-orienteringa

Det står litt om Foto-orienteringa i info om klubben på startsida. Du ser det bare før du logger inn. Men til info på bloggen kan nevnes: Foto-o er i egen konvolutt som kjøpes på de samme steder som den vanlige tur-o-en. Den koster kr. 50,-. Består av 23 poster. 3 poster er felles med tur-o-en, mens 10 poster er satt ut fra 1.5. til 20.8, og 10 poster er satt ut fra 20.8-ca. medio nov. I konvolutten er det kart over Botngård sentrum og 2 bildeark(1 vår+1 høst) med plass for å skrive postkode + en bokstav. Foto-o er spesielt beregnet for å gi et tilbud til barn og folk som synes tur-o-en blir litt for krevende. Men når det er sagt er det bare flott om alle tar de postene også. Spesielt moro blir det hvis du får med deg barn eller barnebarn på turen. Klikk på bildet og du får mer info. Lykke til!!

Velkommen til ny tur-o sesong

Da er tur-o sesongen 2011 i gang. Da det ble ekstra fint vær i månedsskiftet, har vi fått satt ut alle postene på samtlige kart allerede. Da er det bare og boltre seg i postjakt på alle områder. Få gjerne med dere andre kjente på tur eller til å ta turen selv, og anbefal barna gjerne å prøve foto-orienteringa som har forskjellige opplegg vår og høst. God tur og lykke til :o)