Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Bålpost B ved Rotbakktjønna

Bilder fra bålposten ved Rotbakktjønna. Været ble utrolig bra, og 24 var innom posten mens bålet brant. Veldig trivelig å treffe de faste traverne, men også svært gledelig at nye deltagere dukker opp. Ha fortsatt en kjempefin tur-o høst :o)

Poster som er ødelagt/nedrevet.

En del poster (særlig de mest sentrumsnære) har en tendens til å komme bort eller bli ødelagt. Vi prøver å erstatte disse så snart vi får greie på det. Fortsett og meld fra. Send e-post til tur-o ansvarlig så kan vi hjelpe med kode.

Bålpost B ved Rotbakktjønna 16.9.12

Bålposten ved Rotbakktjønna er søndag 16. sept. kl. 1200-1700. Det har dessverre sneket seg inn feil dato i tur-o-skrivet. Vi tenner bål og koker kaffe/te, og så blir det trolig grillpølser og frukt til våre ivrige tur-o-ere. Møt opp og sikre deg poengene og mulighetene til å treffe andre tur-o-ere :o)

Kveldspost K" ved Berge 3.-10.sept

Onsdag 5/9-12 er det klart for kveldspost K2 ved Berge på Blankheiakartet. Posten er satt opp som kulturminnepost. Det vil si at vi har kulturminneinfo om stedet posten står på eller nærmiljøet. Denne gang er det nærmiljøet. Vi presenterer historien om Siri Pedersdatter Kammen som ble henrettet på Hoøya 12.august 1767. Historien/info blir hengt opp på posten. Posten blir ikke betjent denne ettrmiddagen pga. at o-gruppa har kurs/instruksjon i kart og kompass ved Tjønnstua som trening denne kvelden. Posten blir derfor stående ute fra 3.-10. sept. slik at det skal være mulig å få med seg treninga også.

God tur :-)

Blå tur-løype og gratis grønn tur ved Botngård Vel

Gratis grønn løype rundt stirunden ved Botngård Vel. Last ned kart og klippekort gratis og prøv tur-orientering i letteste kategori. Postene er merket post nr + BG (Botngård grønn).

Blå løype i samme område, men litt vanskeligere er også klar for å kjøpes på nettet. Postene der er merket med postnr. + BB(Botngård blå)

Lykke til :-)

Kjøp av kart på nettet

Jeg har prøvd å kjøpe et eksemplar av Blåtur på Yrjarkartet. Det fungerte greit, og jeg fikk e-post med en gang, og dessuten får du beskjed på tur-o sida at du har kjøpt turen og kan laste den ned direkte fra den sida også. Begge deler fungerte riktig. Sjekk at betalingen ikke feiler.
Lykke til :-) Hillsen administrator Åge

Bilder fra kveldsposten K1 Storliklumpen

Onsdagskvelden var det klart for sesongens første kveldspost. Den var lagt til gapahuken ved Storliklumpen på Blankheiakartet. Her ordnet vi med kaffe og saft og noe å bite i. Det ble riktig trivelig, og flere stakk innom i løpet av kvelden. Noe kulturhistorisk fikk vi også lagt inn. I gapahuken er slått opp en plakat med info om “Torv vei`n hass Kaneles” samt at vi fikk formidlet litt lokalhistorie innhentet fra en lokal historiker, Hallstein Sørmyr.