Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tjønnstua - Solem

Følgende poster er satt ut:21, 22, 23, 24,25,26, 38,39 og 40. Vær oppmerksom på at gjerdet mellom post 23 og 24 kun er en rusten ståltråd som kan være vanskelig å oppdage.
Det er fine forhold i marka og ikke et eneste innsekt og passende turtemperatur.

Utsetting av tur-o poster

Vi har dessverre blitt litt forsinket med utsettingen av tur-o postene, og likeledes med salget av konvolutter. Vi er straks i gang, og vil oppdatere tur-bloggen med hvilke poster vi har satt ut etter hvert. I mellomtiden smelter snøen mer, og vi får finere forhold å gå i.

Tur-o-sesongen 2012

Velkommen til tur-o-sesongen 2012. Vårt opplegg starter ca. 1. mai og blir stående ute til ca medio november. I år viderefører vi det tradisjonelle opplegget fra tidligere år med poster i krevende terreng som Blankheia og Tjønnstua-Solem. I tillegg legger vi ut lettere poster/løyper på flere steder i Bjugn kommune og også i Ørland kommune. Se mer detaljert under "Om arrangøren". Da kan du laste ned kart fra nettet når du plutselig får lyst til å ta en tur. Vi vil også legge opp til "sosiale" poster som kveldsposter-ukespost-bålpost, og noen kulturposter enten på eller i nærheten av kulturminner, eller du får informasjon om kulturminner i nærheten. Håper at mange finner noe interessant i årets opplegg. God tur-o sesong !